Sanja Dimitrijević: Uroša sam ostavila jer sam shvatila nismo kompatibilni

Sanja Dimitrijević: Uroša sam ostavila jer sam shvatila nismo kompatibilni

Autor: | 10/04/2013

0


Jedna od zapaženijih takmičarki muzičkog programa „Prvi glas Srbije“ Sanja Dimitrijević odlučila je da stavi tačku na ljubav sa poznatim kaskaderom, sada učesnikom rijaliti šou-programa „Vip Veliki brat“ Urošem Ćertićem, iako je njihova veza delovala čvrsto i ozbiljno. Mada su mediji pisali da je mlada pevačica svog emotivnog partnera, Beograđanina Uroša ostavila zbog intimiziranja sa hrvatskom starletom Avom Karabatić u popularnom rijalitiju, dvadesetosmogodišnja pevačica za magazin „Hello!“ negira te spekulacije. Ona je otkrila pravi razlog rastanka od Uroša, sa kojim je u vezi provela četiri meseca.
- Urošev i moj rastanak nema nikakve veze sa njegovim ulaskom u kuću „Velikog brata“. Mi smo raskinuli romansu pre nego što je uopšte bilo reči o tome da će on učestvovati u bilo kakvom rijaliti-programu - započinje razgovor za magazin „Hello!“ Sanja. Ona ističe da je tek kada je posle napuštanja takmičenja „Prvi glas Srbije“ imala više vremena koje je posvetila svom momku, shvatila da oni ipak nisu jedno za drugo.
- Uroš i ja smo započeli vezu po mom ulasku u finale takmičenja „Prvi glas Srbije“. Proveli smo zajedno četiri meseca. Pravila pevačkog tačmičenja u kom sam učestvovala bila su veoma striktna, pa sam veći deo vremena provodila u karantinu i sa Urošem sam se retko viđala. U tom periodu nije bilo prilike za bolje upoznavanje. On je meni u to vreme zaista pružio veliku podršku, na čemu sam mu iskreno zahvalna. Po završetku takmičenja, imali smo vremena za intenzivnije viđanje. Shvatila sam da ne želimo iste stvari u životu i da ipak nismo toliko kompatibilni kao što sam mislila u početku. Ništa čudno - to se može svakome desiti. U međuvremenu nekoliko nedelja provela sam u inostranstvu, gde sam imala priliku da razmislim o nama. Kada sam se vratila, razgovarali smo otvoreno i rešili da stavimo tačku na našu vezu. Dakle, ta priča je za mene okončana početkom marta i od tada je svako krenuo svojim putem - kaže Sanja.
Pevačica koja je sa nekadašnjim dečkom po okončanju takmičenja „Prvi glas Srbije“ provela deset romantičnih dana u Beču, osvrće se na Uroševu želju da bude jedan od učesnika rijalitija „Vip Veliki brat“. O iznenadnoj bliskosti njenog bivšeg dečka sa takmičarkom iz Hrvatske Avom Karabatić Sanja kaže:
- Uroševe odluke su njegova lična stvar i stvar njegovog izbora. Njegov život je samo njegov izbor. Na njegovo ponašanje u kući „Velikog brata“ nemam nikakav komentar. Sve je to šou-biznis i svako ima pravo da se ponaša onako kako želi, uostalom on je punoletan. To apsolutno nema veze sa mnom i sa mojim mišljenjem o njemu. Ne bih prihvatila da učestvujem u takvom rijaliti-programu. Ne pratim „Velikog brata“ i „Farmu“ jer mi obaveze to ne dozvoljavaju. Sada sam svu energiju usmerila ka muzici, bavim se stvarima koje me najviše ispunjavaju, treniram i trudim se da vodim zdrav život. Sve ljude koji su me podržavali od početka takmičenja u kome sam učestovala uskoro ću obradovati letnjim singlom, a zatim i spotom.

Tekst: Life Content, Jelena Popović
Foto: Life Content, Nebojša Babić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin