Ana Mihajlovski Grubin: Istina je, napustila sam "Velikog brata"

Ana Mihajlovski Grubin: Istina je, napustila sam "Velikog brata"

Autor: | 03/04/2013

0


Ana Mihajlovski Grubin juče je bila na korak od odluke da prestane da vodi rijaliti "VIP Veliki brat". Razlog tome navodno je ozbiljna svađa koju je prekjuče imala sa poznatim kreatorom Darkom Kostićem, koji radi kao kostimograf u ovom rijalitiju, saznaje "Blic". Uzrok svađe do skoro nije bio poznat. Međutim, kako "Pulsonline" nezvanično saznaje, Ana definitivno više neće voditi emisije koje su povezane sa rijalitijem "VIP Veliki brat".
Iako je juče na društvenoj mreži Tviter, Marijana Mićić postavila njihovu zajedničku fotografiju ispod koje je napisala "prerušićemo se večeras u lepotice", do njihovog zajedničkog pojavljivanja na sceni ipak nije došlo.
Ana je potvrdila ovu informaciju i otkrila šta se zapravo desilo na Košutnjaku:
- Radi se o tome da jedan stilista nije hteo da pusti voditeljku na scenu 5 minuta pred početak live programa i ja sam prosto i jednostavno doživela panični napad posle koga nisam bila u stanju da radim. Ovom prilikom jedino mogu da čestitam Marijani Mićić što je tako hrabro uradila taj live posle svega, jer ja nisam mogla zaista. Ovom prilikom joj se izvinjavam što sam je ostavila na cedilu, ali moj organizam jednostavno toliku količinu stresa nije mogao da podnese i to 5 minuta pred uživo uključenje... Zaista mi je žao - rekla je Ana za Pulsonline.
Kako saznajemo, stilista koji se brine o Marijaninom i Aninom izgledu je Darko Kostić, a od njegovog pojavljivanja te večeri na Košutnjaku nastao je pravi haos.
- Do incidenta nije došlo. Ana je imala napad panike, i to je sve što mogu da vam kažem - rekao je Darko Kostić.
Iz produkcije "Emotion" nisu hteli da nam potvrde ovu informaciju, već su samo rekli da nemaju komentar.
Anin odlazak svakako je veliki šok i za produkciju i za sve ljubitelje "Velikog brata", s obzirom na to da je od 2006. u ulozi voditeljke ovog rijalitija. Ana je bivša nevenčana supruga vlasnika "Emotion" produkcije Gorana Stamenkovića sa kojim ima ćerku.

Autor: Life Content
Izvor: Blic, Pulsonline
Foto: Ivan Vučićević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin