Aleksandar Šapić: Uskoro postaje otac?

Aleksandar Šapić: Uskoro postaje otac?

Autor: | 29/03/2013

0

Bivši vaterpolista Aleksandar Šapić uskoro će postati otac, piše Kurir. Predsednik opštine Novi Beograd čeka prvo dete sa foto-modelom Milicom Rajačić, koja je u šestom mesecu trudnoće, a par je odnedavno počeo i da živi zajedno. Kako Kurir saznaje, funkcioner Demokratske stranke i njegova izabranica kriju od javnosti da će za tri meseca postati roditelji, tako da su samo njihovi bliski prijatelji i rodbina obavešteni o tome. Njeni prijatelji tvrde da su Aleksandar i Milica u veoma skladnoj vezi oko godinu i po dana, te da je ona zbog njega iz korena promenila život koji je vodila.
- Ona mnogo voli pirsinge i tetovaže. Ima nekoliko tatua na telu, ali ih vešto prikriva garderobom pošto se to Aleksandru ne sviđa. Pirsinge koje je imala na licu i telu skinula je kad su počeli da se zabavljaju - priča izvor blizak Aleksandru i Milici.
Aleksandar Šapić je od 2005. do 2009. bio u braku sa Ivanom Šljukić, čiju je decu Aleksandra i Anu gledao kao svoju iako im nije biološki otac. Razveo se od nje jer Ivana, navodno, nije htela da mu rodi dete, što je Šapića udaljilo od nje, nakon čega je usledio rastanak. Šapić nije juče želeo da komentariše našu informaciju da će uskoro postati otac.

Izvor: Kurir

Foto: Vladislav Mitić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti