Eva Longorija: Nedostaju mi "Očajne domaćice"

Eva Longorija: Nedostaju mi "Očajne domaćice"

Autor: | 28/03/2013

0

Holivudska glumica Eva Longorija (38) nakon uloge u seriji "Očajne domaćice" nastavlja sa uspešnom filmskom karijerom i dobila je angažmane u nekoliko novih holivudskih projakata. Ipak, ona kaže da joj i dalje nedostaje serija koja ju je proslavila i koja joj je promenila život.
- Nedavno sam se čula sa Felisiti Hafman, koja je takođe glumila u seriji. Nedostaje mi ekipa i nedostaje mi lik Gabi. Ta serija mi je promenila život i zauvek ću pamtiti uspomene sa snimanja - izjavila je Eva.
Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena na svetu, njen emotivni život nije toliko uspešan kao i njena karijera. Iza sebe ima dva propala braka: za glumca Tajlera Kristofera bila je udata od 2002. do 2004. godine, da bi se 2007. udala za košarkaša Tonija Parkera. Nakon saznanja da ju je varao, Eva je 2010. podnela papire za razvod braka. Od tada je imala nekoliko neuspešnih veza, uključujući i one sa španskim pevačem Eduardom Kruzom i ragbiston Markom Sančezom. Ipak, glumica kaže da je iz svoje burne emotivne prošlosti dosta toga naučila i da tačno zna šta traži kod muškarca.
- Humor i inteligencija igraju važnu ulogu. Strpljenje je takođe veoma bitno u vezi, i svest o tome da se ljudi menjaju - rekla je glumica.

Autor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin