Bojana Jovanovski: Ljubavna drama mlade teniserke

Bojana Jovanovski: Ljubavna drama mlade teniserke

Autor: | 28/03/2013

0


Mladić Petar Č. (25) skočio je u utorak pola sata pre ponoći sa Pančevačkog mosta u Dunav i preživeo. Kako "Blic" saznaje, on se na samoubistvo odlučio nakon što je poznata teniserka Bojana Jovanovski sa njim raskinula ljubavnu vezu.
Kako nezvanično saznajemo, mladić je isplivao nedaleko od mosta na levoj obali Dunava. Na lice mesta je stigla ekipa Hitne pomoći koja je mladića prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.
- On je zadobio povrede nogu, koje na sreću, nisu teške - kaže za "Blic" izvor iz MUP Srbije.
Mladić je, nakon spasavanja, izjavio da ga je devojka Bojana Jovanovksi tog dana ostavila, i da nije mogao da preboli raskid, zbog čega je odlučio da skoči sa mosta.
Povodom pokušaja samoubistva Petra Č. skokom sa Pančevačkog mosta, naša mlada teniserka Bojana Jovanovski je priznala da je u šoku.
- U šoku sam! Istina je da smo Petar i ja bili u vezi koja se nedavno završila. Iako smo ostali u prijateljskim odnosima u poslednje vreme sam 100% fokusirana na treninge i pripreme za predstojeći Fed kup, tako da iskreno ne znam o čemu je reč, ali Petru želim sve najbolje i da uspešno izađe iz svega ovoga - izjavila je Jovanovski.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin