Sanja Dimitrijević: Uroševa i moja veza je okončana

Sanja Dimitrijević: Uroševa i moja veza je okončana

Autor: | 26/03/2013

0


Budući da je pre svega nekoliko nedelja sa svojom devojkom, Sanjom Dimitrijević, finalistkinjom šoua "Prvi glas Srbije", davao intervjue za mnoge domaće medije, u kojima su pričali koliko su srećni, zaljubljeni i kako su jedno u drugom našli srodne duše, mnoge je iznenadilo kada je kaskader Uroš Ćertić, odmah nakon sinoćnjeg ulaska u kuću "Velikog Brata" - završio u krevetu sa starletom Avom Karabatić. Novinari su, očekivano, "opsedali" pozivima njegovu lepšu polovinu, jer ih je interesovalo kako ona reaguje na ovu javnu prevaru.
Povodom svega ovoga, Sanja se oglasila na svom nalogu na Tviteru:
- Ajoj istrošiše mi bateriju svi ovi pozivi od novinara danas! Mislim da je bilo dosta pitanja za danas, bacam se na pametnije stvari! Poz - ali nije izdržala, već je uskoro ponovo napisala:
- Za sve one koji su mi pisali i pitali, evo jednog kratkog i konačnog odgovora: Istina je da ja i Uroš nismo više zajedno, našu vezu okončali smo početkom marta i svako je krenuo svojim putem. Ja sam sada slobodna i srećna. Toliko o tome. Pozdrav svima! Peace out.
Iako ona to poriče, sasvim sigurno Sanji nije bilo prijatno da vidi svoju doskorašnju "srodnu dušu" kako iste večeri po upoznavanju i ulasku u rijaliti završi u krevetu sa drugom devojkom. A sa druge strane, Uroš verovatno očekuje da će mu ovo doneti dodatne poene kod publike. A sigurno i Ava računa na to - zna dobro kako je u prošlom Velikom bratu prošla Marijana Čvrljak.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti