Spice Girls: Nastavak karijere bez Viktorije Bekam

Spice Girls: Nastavak karijere bez Viktorije Bekam

Autor: | 25/03/2013

0


Viktorija Bekam neće više nastupati sa "Spice Girls" a britanski mediji tvrde da se ostale članice spremaju da se vrate na scenu bez nje.
Modna dizajnerka je definitivno napustila bend a njene četiri koleginice - Džeri Halivel, Melani Braun, Ema Banton i Melani Krisholm - navodno planiraju da naprave TV emisiju u kojoj će joj tražiti zamenicu, tvrde neki tabloidi.
Viktorijin predstavnik za štampu potvrdio je da ova majka četvoro dece neće više nastupati.
- Viktorija nikada nije krila da su njeni pevački dani gotovi, jer ima veliku prodicu i uspešan privatan biznis. Uživala je kao članica benda i svim ostalim devojkama želi svu sreću u onome što odluče da rade.
"Spice Girls" su imale zapažen nastup na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu i preostale četiri pevačice – naročito Džeri – žele da i dalje budu zajedno.
- Ostale devojke misle da mogu još mnogo toga da ostvare i znaju da postoji veliki broj obožavatelja koji i dalje želi da ih gleda. U idealnom svetu i Viktorija bi bila deo tog plana, ali ona je odustala - kazao je neimenovani izvor blizak bendu za "Mail Online" i dodao da, ukoliko devojke odluče da nastave bez Viktorije, neće tražiti zamenu.
Mel Si je takođe demantovala ove tvrdnje na Tviteru:
- Izgleda da su se u štampi pojavile neke vrlo čudne priče. Još nisam videla nijednu istinitu.
"Spice Girls" su postale slavne 1996. kada je njihov debi singl "Wannabe" zauzeo prvo mesto top-pista u preko 30 zemalja.
Džeri je napustila bend 1998. a ostale četiri članice su nastavile da nastupaju do 2000. Sedam godina kasnije svih pet pevačica se ponovo okupilo i krenulo na svetsku turneju. Međutim, Viktorija je u međuvremenu postala uspešna modna dizajnerka a budući da uz to podiže četvoro dece, nema više vremena da peva.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin