Katarina Živković i Branislav Janković: Naše bajkovito putovanje

Katarina Živković i Branislav Janković: Naše bajkovito putovanje

Autor: | 25/03/2013

0


Poznati zaljubljeni par Katarina Živković i Branislav Janković posle godinu dana ponovo su otputovali na Kubu, gde su početkom prošle godine proveli nezaboravne trenutke. Jedinstveni ambijent i prelepe plaže ostavile su na njih nezaboravan utisak, tako da su odlučili da još jednom posete ovu turistički atraktivnu zemlju. Oni su na ovom mestu doživeli najromantičnije trenutke tokom dvogodišnje veze jer je poznati voditelj i menadžer partnerku zaprosio na plaži u Varaderu.
Pošto ne spadaju u osobe koje robuju formalnostima, oni ovog puta nisu slavili godišnjicu veridbe, ali su imali priliku da evociraju najlepše uspomene.
- Naše putovanje je trajalo petnaest dana. Prvo smo otišli u Toronto gde smo proveli pet dana, a potom smo se zaputili na Kubu. Ponovo smo bili u Varaderu jer smatramo da lepe navike ne bi trebalo menjati, ali smo posetili i prestonicu te zemlje, Havanu, gde smo proveli dva dana - počinje priču atraktivna pevačica na šta se njen partner nadovezuje:
- Dugačak let nam uopšte nije teško pao, jer kada putujete na tako lepo mesto put vam ne predstavlja nikakav problem.
Pošto su iza sebe ostavili uspešan poslovni period i vredno su radili, ovaj skladan par odlučio je da se u Latinskoj Americi potpuno prepusti uživanju i odmoru. Svaki dan su pametno organizovali, a lepih trenutaka i ovog puta je bilo na pretek.

Kako im se ne bi dogodilo da na odmoru dobiju višak kilograma, odlučili su da svakodnevno treniraju, što im je mnogo prijalo. Inače, zaljubljeni par vodi računa o fizičkom izgledu i dok boravi u Beogradu redovno odlaze u teretanu i imaju ličnog trenera, što se vidi i po izgledu njihovih figura, pa su na plaži često mamili uzdahe ostalih turista koji su im se divili.

- Sada smo već imali prošlogodišnje iskustvo iza sebe, pa smo odlučili da se totalno opustimo i uživamo na plaži i u kupanju u moru. Osim toga, gotovo svakodnevno smo trenirali u hotelu, a nije nam padalo teško ni da trčimo na plaži. Jednostavno želeli smo da se potpuno posvetimo sebi, a jedino što je bilo drugačije u odnosu na prošlu godinu je da nije bilo prevelikog ushićenja. Prethodni put smo fotografisali bukvalno sve što vidimo jer smo bili očarani pejzažom, dok smo ovog puta bili opušteniji - otkriva Janković. Pevačica dodaje:
- Gotovo ništa se nije promenilo u odnosu na prošlogodišnju posetu.

Osim što su uživali u peščanim plažama i bili potpuno posvećeni sebi, nekadašnji učesnici rijaliti šou-programa „Farma“ sprijateljili su se i sa mnogim turistima i tamošnjim stanovništvom. Posebno su im bili zanimljivi animatori na plaži koji su šetali odeveni u kostime junaka filmske sage „Pirati sa Kariba“, pa nisu propustili priliku da se slikaju sa njima. Često su odlazili i u lokalne barove gde su uživali u različitim vrstama pića, a imali su priliku i da posete mesto na koje je nekada odlazio čuveni književnik Ernest Hemingvej, koji je veliki deo života proveo na Kubi jer je bio očaran prirodnim lepotama te zemlje. Odlazak na egzotičnu destinaciju podrazumevao je promenu ishrane, pa su konzumirali egzotično voće u velikim količinama.

Da im odmor ne bi bio monoton, posetili su glavni grad Kube Havanu i obišli su fabrike duvana i ruma.
- Budući da smo prošle godine išli na skoro sve izlete i obišli sve turističke zanimljivosti, ove godine nismo mnogo išli u obilaske. Bilo smo na izletu u Havanu, a obišli smo i fabrike za proizvodnju tompusa i ruma - otkriva Katarina koja je kao i njen emotivni partner najviše bila očarana fabrikom tompusa.
- Obilazak te fabrike najlepše nam je iskustvo tokom putovanja. Bili smo očarani što se sve cigare ručno prave i stotine radnika svakodnevno je na tom zadatku. Svako od njih u jednom danu napravi oko tri hiljade tompusa, što je zbilja impresivno. Inače, na Kubi ima ukupno šesnaest fabrika, u kojima se proizvode najfinije cigare, od toga je polovina u Havani. Svaka fabrika u jednom danu proizvodi oko trideset hiljada cigara - oduševljeno govori Branislav.
Dvadesettrogodišnja pevačica, očarana školjkama koje se mogu naći u tom delu sveta, odlučila je da ih sakuplja. To je ujedno postao i njen novi hobi, što je iznenadilo njenog verenika.
- Nisam znao da Kaća voli da sakuplja školjke i jako me je iznanadila zbog toga. Inače, zbog jednog njenog lapsusa koji je vezan za taj novi hobi, najviše smo se smejali tokom letovanja. Naime, kada sam je video u plićaku, bilo mi je čudno što tamo sedi i pitao sam je šta radi. Ona mi je na to odgovorila da lovi školjke. Mnogo sam se smejao zbog toga, jer ljudi obično skupljaju školjke, dok je ona moj mali lovac.

Atraktivni mladić je tokom prošlogodišnjeg boravka na Kubi upravo u Varaderu zaprosio svoju partnerku. Tada mu je uspelo da od Kaće sakrije brilijantski prsten koji je prethodno kupio u Beogradu i da je iznenadi. Osim toga, Katarina je ostala potpuno zatečena i romatičnom večerom na plaži, tokom koje ju je zaprosio, a koju je organizovao u dogovoru sa hotelskim osobljem. Kako bi uživali u najlepšim trenucima posle veridbe ovom paru je uspelo da od javnosti više od mesec dana sakrije novosti iz njihovog života, ali su potom ekskluzivno za naš magazin opisali najlepše trenutke.

Ovog puta nisu želeli da proslavljaju godišnjicu veridbe, ali zato pripremaju mnoge druge novosti u ovoj godini.
- Nismo otišli s namerom da slavimo godišnjicu veridbe, tako da nije bilo slavlja. Trenutno se spremamo za neke druge lepše stvari. Dovoljno dugo smo zajedno da bi trebalo da konkretizujemo svoju budućnost - tajanstveno kaže Bane.
- Još nema preciznih dogovora kada je reč o našem venčanju.

Pre nego što se budu odlučili za venčanje, Katarinu i Branislava očekuju mnogi poslovni izazovi. Dok je Janković potpuno zadovoljan trenutnim angažmanom na televiziji „Svet plus“, Katarina svojoj publici sprema mnoga iznenađenja. Pošto je prošle godine izdala dva hit singla, „Devet meseci“ i „Da mi je“, smatra da je došlo pravo vreme da objavi prvi kompakt disk. Mnoge pesme su već spremne, a objavljivanje albuma planira u maju. Zato je odlučila da po povratku sa odmora intenzivnije radi kako bi sve bilo spremno u planiranom roku. Poznata po tome da za svaku svoju pesmu voli da uradi i visokobudžetni spot, ni ovoga puta neće izostati ekranizacije novih numera.
- Bane se po povratku vraća na televiziju „Svet plus“ gde ima stalni angažman, dok ću ja nastaviti da radim na novom albumu koji želim da objavim krajem maja. Spremam mnogo novog za moju vernu publiku, kao i do sada snimaću spotove, jer volim da ekranizujem svoje numere - zaključuje Katarina.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još