Željko i Milica Mitrović: Veliko slavlje naše mezimice

Željko i Milica Mitrović: Veliko slavlje naše mezimice

Autor: | 23/03/2013

0


Vlasnik “Pink” imperije i jedan od najvećih televizijskih mogula u našoj zemlji Željko Mitrović i njegova supruga Milica, direktorka programa televizije “Pink”, kćerki Kristini upriličili su nezaboravnu rođendansku zabavu. Prema zamisli slavljenice, oni su prizemlje njihove velelepne kuće na Senjaku potpuno preuredili u diskoteku iz snova. Maštovitu Kristininu zamisao do najsitnijih detalja sprovela je u delo njena majka Milica, pokazavši tom prilikom izuzetnu kreativnost. Kćerka Željka Mitrovića trinaesti rođendan proslavila je u društvu drugova i prijatelja iz internacionalne škole koju pohađa. U skladu sa njenim godinama, žurka je trajala od devetnaest do dvadeset tri časa uveče. Kristina je bila presrećna što je njena majka u potpunosti uspela da sprovede njene planove za žurku.
- Imam najbolju mamu na svetu. Ona je sve osmislila - raspoloženo je rekla Kristina Mitrović dok je obučena u crnu haljinu, sa roze detaljima i savršeno uvijenih lokni, sa osmehom na licu dočekivala goste na ulazu svog raskošnog doma. Prostrano prizemlje kuće bilo je u polumraku, a disko kugle sa plafona i reflektori raspoređeni po uglovima reflektovali su bleštave obrise svetlosti. Zahvaljujuči providnim, pink i srebrnim zavesama sa šljokicama u istoj boji prostor je posebno privlačan. Stolove su krasile neobične staklene vaze u kojima su se nalazili bogati buketi belih i roze ruža. U uglovima su bili raspoređni ukrasi napravljeni od raznobojnog pruća. Osim u udobnim foteljama zvanice su mogle da uživaju i na lejzibegovima. U dnu improvizovane diskoteke nalazio se DJ pult sa savršenim muzičkim uređajima i perfektnim ozvučenjem. Sve je izgledalo svetski.
Već dolaskom prvih gostiju zabava je mogla da počne. Oni su bili vidno raspoloženi i sa prvim taktovima inostranih hitova najhrabriji su zaigrali. Za dobru muziku pobrinuo se DJ Đuka.
Osim u vrhunskoj svirci gosti su uživali u obilju zanimljivih i ukusnih đakonija serviranih u crvene i crne činije. Budući da je proslavljan trinaesti rođendan, pili su se gazirani i negazirani sokovi postavljeni u specijalnim posudama, tako da su svakom bili pri ruci. Najupečatljiviji trenutak bilo je iznošenje slavljeničke torte na dva sprata kada je sa plafona počelo da pada na hiljade raznobojnih konfeta. Na lepo dekorisanoj torti sa pink, belim i bež listićima nalazio se veliki broj trinaest, kao i isti broj svećica. Kada je izneta slavljenička torta, trinaestogodišnjoj Kristini pridružili su se njen otac Željko i majka Milica, koji su za vreme žurke sa svojim prijateljima sedeli na prvom spratu kuće. Oni su prvi, zajedno sa Kristininom sestrom Andreom izljubili slavljenicu i uputili joj najlepše želje. Celokupan doživljaj srećna porodica je zalila dečjim šampanjcem. Čim je ugasila svećice i poželela želju, zapavao je gazda Paja, inače omiljeni pevač među tinejdžerima. Atmosfera je dostigla usijanje kada je pevač za lepu Kristinu izveo svoja dva hita, kao i slavljeničku pesmu. Svi su zaigrali pa je podijum za ples ubrzo postao krcat zvanicama. Dobra zabava završena je sat pre ponoći, a trinaestogodišnja slavljenica bila je puna pozitivnih utisaka. Njeni roditelji, vlasnici “Pink” televizije, bili su ponosni na fantastičnu žurku i ponašanje svojih kćerki i njihovih prijatelja.
- Divno je bilo - izjavila je posle nezaboravnog partija svoje kćerke Milica Mitrović.
- Posle Kristinine sledi priprema za Andreinu zabavu povodom njenog dvanaestog rođendana. Iako su im datumi rođenja veoma blizu, svaka od naših kćerki ima posebne želje, te zbog toga svaka zasebno organizuje slavlje. Specijalni gost na Andreinoj žurki biće "Elitni odredi" - sa velikim osmehom kaže muzička direktorka programa televizije “Pink”.
Iako poslovno preokupirana, zbog čega često putuje po svetu, Milica Mitrović veoma je posvećena majka i sa kćerkama ima blizak odnos.
- Veoma smo bliske i vezane, među nama nema tajni, o svemu razgovaramo kao da smo najbolje drugarice. Nisam preterano stroga, ta uloga mi ne stoji najbolje, ali neka pravila moraju da se poštuju - iskrena je ponosna majka koja će sa suprugom u avgustu proslaviti dvadeset godina srećnog braka. I pored toga što su poslovno veoma opterećeni, uvek nađu vreme jedno za drugo i neguju nežan odnos pun ljubavi i razumevanja. Svaki slobodan trenutak koriste da uživaju u lepim trenucima i zajedno odu na neko putovanje. Proslavu velikog jubileja svakako će proslaviti na poseban način, ali još nisu utvrdili detalje.
- Još nismo pravili plan za našu proslavu, ali ćemo jubilej sigurno obeležiti na poseban način krajem avgusta. Milica je stub naše porodice u kojoj zahvaljujući njoj sve savršeno funkcioniše. Ona se divno brine o svima nama - ističe Željko Mitrović, prezadovoljan uspehom i plasmanom “Pink” televizije na našem medijskom tržištu.
- Televizija “Pink” ove sezone ostala je lider ne samo među komercijalnim emiterima. Postižemo odlične rezultate i, što je još bitnije, posle dve godine teške krize koju je kompanija pretrpela finansijski smo stali na noge. U ovoj sezoni pokrenuli smo prvi video-portal na Balkanu, otvorili smo desetak novih kablovskih programa iz oblasti muzike, filma i drugih sadržaja, od kojih je najveći uspeh postigao naš program "Pink 2" - kaže vlasnik “ružičastog carstva”.
Na ovom programu ponovo je počeo sa emitovanjem rijaliti šou “Farma”. Na pitanje da li je tačno da će se među "farmerima" naći Nataša Bekvalac i Goca Tržan kao što mediju pišu, Željko odgovara:
- Od programa u regionu najveću pažnju će svakako privući četvrta sezona najpopularnijeg rijaliti-takmičenja “Farma". Učesnici su još u domenu poslovne tajne. Politika je da se konačni spisak takmičara čuva sve do njihovog ulaska u šou program.
Poznati četrdesetšestogodišnjak nedavno je imao priliku da na svojoj televiziji ugosti Majkla Medsena. Sličnog temperamenta, njih dvojica su, pored poslovnog razgovora, imali prilike da uživaju i u noćnom provodu Beograda.
- Majkl je neverovatno zanimljiv i druženje sa njim zaista je bilo sjajno. Obojica volimo noćni život, pa smo brzo pronašli zajedničke tačke - kaže na kraju razgovora Željko Mitrović.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin