Severina: Žao mi je što neću biti u publici da vidim svoj koncert

Severina: Žao mi je što neću biti u publici da vidim svoj koncert

Autor: | 22/03/2013

0

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković održala je prvu probu za koncert u Rijeci, kojim će započeti turneju bo regionu. Zajedno sa svojim timom Seve je rekla da je oduševljena kako sve izgleda i da joj je veoma žao što ne može da sedi u publici i posmatra sopstveni spektakl. Pevačica je za hrvatski RTL istakla da je zbog turneje postala "sendvič devojka" jer je počela da reklamira sve proizvode.
- Kad smo juče otišli s prve probe svi smo bili u šoku koliko je dobro. Nismo znali kad smo sve poklopili i to je zaista nešto najlepše što sam u životu videla - priznala je Severina.
Pripreme za najodvažniju turneju u karijeri traju od januara. Muzičko-scenskim spektaklom pod rediteljskom palicom proslavljenog Tomaža Pandura, Severina će do kraja godine obići ceo region, a priča počinje ove subote u Rijeci.
- Ovde sam imala divne uspomene i odavde su me nekako gurali, nosili na svojim jedrima kroz Karolinu Riječku i Gospodu Glembajeve i zahvaljujem se što su nam dali dvoranu ovoliko dana da možemo da probamo – rekla je pevačica za RTL.
Nakon dvadeset godina na sceni, Severinu je teško impresionirati. Ipak, sama je ostala u čudu videvši kakav će spektakl ponuditi svojoj vernoj publici.
- Žao mi je što sam na bini, što ne mogu da gledam sve iz publike. Jer je to toliko lepo kad se spoji i video i koreografija. Radimo sve s lakoćom, našu igru samo Tomaž prepoznaje i izvlači nam to na površinu.
Kad su počeli saradnju, mnogi su se, kao i obično, čudili, ali ubrzo se pokazalo da su Severina i Tomaž par iz snova.
- On je svojom režijom mojim pesmama dao potpuno neki drugi smisao i drugo značenje i mi smo otišli na jednu drugu planetu. Mi smo u drugoj sferi i tako smo se na toj planeti obukli u neke čudne kostime, ali opet nisam kostimirana toliko da mi je važno to što je na glavi nego je važno to što je u srcu - otkrila je Splićanka.
Severina je rekla da se posle prvoga nastupa na ovoj turneji "niko neće dići na zadnje noge".
- Da bi imali ovo sve na pozornici, ja sam već postala žena sendvič. Tako da reklamiram sve žive proizvode i hvala sponzorima što su nam ovo omogućili. Tako da reklamiram cipele, satove... Naime, mogla sam ja i bez svega toga i super bi bilo. Mogli smo imati samo neku dobru rasvetu, neku dobru binu, publika bi bila srećna. Čuli bi pesme koje vole zbog kojih su došli, ali ja bi bila strašno nesrećna - zaključila je.
Nakon Rijeke, slede koncerti u Beogradu, Skoplju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu i Podgorici. Svaki koncert će početi pesmom "Italiana".

Izvor: Novosti
Foto: Aljoša Rebolj

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin