Adel planira venčanje?

Adel planira venčanje?

Autor: | 22/03/2013

0

Britanska pevačica Adel, dobitnica Oskara za najbolju filmsku numeru za pesmu "Skyfall", navodno će ove godine izgovoriti "sudbonosno da". Naime, izvori blisku muzičkoj zvezdi tvrde da ona i njen dečko Sajmon Konecki, sa kojim je u oktobru prošle godine dobila sina, već uveliko planiraju svadbeno veselje, kao i da se pevačica veoma readuje venčanju.
- Nije mogla ni da sanja da može da bude ovoliko srećna. Planovi za venčanje traju već neko vreme i ona je uključena u organizaciju - kaže izvor blizak Adel. Iako nisu poznati detalji, šuška se da je par za lokaciju izabrao obalski grad Brajton u Engleskoj, dok je britanska dizajnerka Dženi Pakam zadužena za kreiranje venčanice. Njenu haljinu Adel je nosila na dodeli Gremi nagrada u februaru, kada je, umesto crnih toaleta u kojima je uglavnom viđamo, obukla neobičnu cvetnu haljinu u vintidž stilu.
- Adel želi da njeno venčanje ima romantične detalje i da bude u klasičnom stilu. Sama je izabrala sve, od cveća do venčanice. Svidele su joj se haljine iz nove kolekcije Dženi Pakam, koje imaju neobične detalje - dodao je izvor.
Ovo nije prvi put da se u javnosti pojavljuju glasine o Adelinom venčanju. Prošlog leta pevačica se takođe susrela sa navodima o tome da planira da se uda, ali je to odmah demantovala.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin