Nebojša Pajkić: Zdravstveni problemi zbog stresa

Nebojša Pajkić: Zdravstveni problemi zbog stresa

Autor: | 21/03/2013

0

Bračni par Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić prolaze kroz veoma težak period. Samo što je Isidora izašla iz bolnice posle hitne operacije tumora na jajniku, njenom suprugu Nebojši naglo je pozlilo, pa je prekjuče prebačen u bolnicu.
- Ja sam kod kod kuće, i dalje iscrpljena i dalje sa osećajem težine od svega. Međutim, Nebojši je pozlilo pa sad brinem za njega. Ostao je u bolnici. Prijatelji mi dolaze i pomažu mi - rekla je književnica.
Njen suprug je u bolnici završio zbog opšte slabosti, ali je, kako smo nezvanično obavešteni, sinoć pušten.
- Bio sam na ispitivanjima u Gradskoj bolnici i biće sve u redu. Kolabirao sam od nerviranja, brige i stresa. Želeo sam da što pre idem kući da pomognem Isidori. Važno je da joj je operacija uspešno urađena i sada je ostalo da se nadamo da će novi rezultati biti dobri. Ima dovoljno vremena da se sve popravi - rekao je Nebojša Pajkić.
Isidori je na tumor markeru nedavno otkriven rak jajnika, pa je brzo hospitalizovana i operisana. Operacija je bila uspešna i književnica je brzo i puštena kući.
- Pre par nedelja sam slučajno otišla kod doktora i uradili su mi tumor marker. Nažalost, otkriven je rak. Pre toga nisam imala nikakve bolove, sve se desilo zaista iznenada. Doktori još ne znaju mnogo, rade se ispitivanja, sprema se terapija. Teško mi je da mislim o tome - kaže Isidora, koja je poznata kao veliki borac. Ona je dodala da je zahvalna na neizmernoj ljubavi prijatelja i porodice i da joj oni i vera u Boga pomažu. Par ima dvoje sina Lava kćerku i Evangelinu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin