Sanja Marinković: Nikada nisam pomišljala da odustanem

Sanja Marinković: Nikada nisam pomišljala da odustanem

Autor: | 13/03/2013

0


Popularna voditeljka Sanja Marinković prethodne nedelje obeležila je dva jubileja – deceniju rada na Pinku i sedamnaest godina uspešne televizijske karijere. Iako je u životu imala druge planove, kada se kao tinejdžerka preselila u London, gde je planirala da započne novi život, Sanja ne žali što se vratila u Srbiju, u kojoj je uspela da ostvari većinu svojih snova. Rejtinzi njenih emisija "Magazin in" i "Bračni sudija" potvrđuju da je jedno od najomiljenijih ženskih TV lica, a bez obzira na stres koji njena profesija nosi, voditeljka ističe da nikada nije poželela da se oprosti od auditorijuma.
- Nikada nisam pomišljala da odustanem od televizije. Bio je jedan loš period dok sam radila na Politici, ali srećom, to je kratko krajalo. To je jedan od onih momenata kada se pitate da li uopšte ima svrhe to što radite i da li možete da preživite od plate. Onda je usledio poziv od Milice i Željka Mitrovića i ispostavilo se da nisam pogrešila što sam odlučila da nastavim dalje - kaže Sanja na početku razgovora.

Baš nikada niste zažalili što se bavite voditeljstvom?
- Ne. Mnoge žene iz mog okruženja rade dvanaest ili četrnaest sati dnevno svakog dana. Kada to čujem, shvatam koliko sam zapravo srećna jer je moj posao fleksibilan i kreativan. Osim toga, radim na televiziji u kojoj svi odlično funkcionišemo, niko nam ne broji sate koje provodimo na poslu, što je veoma rasterećujuće. Mogu samoj sebi da organizujem vreme, a to je u današnje vreme velika privilegija.

Ipak, vaš posao je veoma stresan.

- Apsolutno! Postoji istraživanje koje kaže da novinari najkraće žive i da se brzo propiju. (smeh) Najstresnije su situacije kada gost ne dođe na snimanje emisije, a vi morate da se snađete u roku od trideset minuta. Upravo prošle nedelje dogodio se nesporazum sa Majom Odžaklijevskom, a kada smo poslali vozača po nju, nije je bilo, niti smo mogli da stupimo u kontakt s njom. To su veoma stresne situacije jer na nama je odgovornost da napravimo gledanu i zanimljivu emisiju.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Sanjom Marinković možete pročitati u novom broju nedeljnika SVET!
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti