Boni Tajler predstavlja Britaniju na Evrosongu u Švedskoj

Boni Tajler predstavlja Britaniju na Evrosongu u Švedskoj

Autor: | 07/03/2013

0

Britanci se nadaju da će ovogodišnji izbor za Pesmu Evrovizije za njih biti prekretnica, nakon godina loših plasmana, s obzirom da je muzička zvezda iz 80-ih Boni Tajler potvrdila da će predstavljati svoju zemlju na muzičkom takmičenju u Malmeu, koje je zakazano za maj.
Boni Tajler, koja je vrhnac slave stekla pre 30 godina zahvaljujući hitovima "Total Eclipse of the Heart" i " Holding Out for a Hero", izjavila je da je za nju velika čast da nastupa na Evrosongu:
- Velika mi je čast što ću predstavljati svoju zemlju i to je divan način da predstavim svoju pesmu "Believe in Me" najširoj publici.
Ova 31-godišnjakinja nada se da će prekinuti niz neuspeha koji Britanija ima na Evrosongu, a od kojih je poslednji bio takođe veteran Engelbert Hamperdink, koji je prošle godine u Bakuu zauzeo 25. mesto sa samo 12 poena. Rođena Velšanka izvešće pesmu "Believe in Me", koju je za nju napisao Dezmond Čajld, koji je sarađivao sa brojnim muzičarima poput Bon Džovija, Robija Vilijamsa i Aerosmita.
- U pitanju je veoma snažna, zarazna i melodična pesma koja će se dopasti širokom spektru ljudi. Dezmond Čajld napisao je tu pesmu ekskluzivno za mene, dok smo zajedno večerali u njegovoj kući u Nešvilu - otkrila je pevačica. Boni je priznala i da mladolik izgled održava zahvaljujući injekcijama botoksa, koje prima dva puta godišnje tokom 15 godina, a nedavno je pokazala i svoju mršaviju figuru nakon što je izgubila 10 kilorama za tri meseca. Već četiri decenije udata je za Roberta Salivena, a kaže da je tajna njihovog braka u tome što se i dalje vole.
-Verujem da me je Bog blagoslovio životom sa predivnom porodicom, uspešnom karijerom i brakom punim ljubavi, i ostaću zahvalna na tom blagoslovu - izjavila je pevačica.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još