Odaberi telefon uz pripejd paket i ponesi muziku svuda

Odaberi telefon uz pripejd paket i ponesi muziku svuda

Autor: | 04/03/2013

0


Zar ne bi bilo kul kada bi u svakom trenutku mogao da imaš 20 miliona pesama na svom telefonu? Zvuči neverovatno ali to je zaista moguće zahvaljujući novim paketima Telenor Play+! Pusti bilo koju numeru iz baze muzičkog servisa Deezer, i uživaj u muzici gde god da se nalaziš jer za slušanje ne moraš da imaš čak ni stalni pristup internetu. Napravi svoj muzički profil, biraj omiljene izvođače i albume, kreiraj plejliste, a onda sve to podeli sa prijateljima na Fejsbuku i Tviteru i zajedno se zabavite uz dobru muziku!
Kao Telenorov pripejd korisnik, uz Play+ paket možeš da kupiš i android telefon najnovije generacije - odaberi između modela Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Ukupna cena Telenor Smart telefona iznosi samo 13.000 dinara, dok je cena Samsung Ace Plus telefona svega 19.000 dinara, i to bez ugovorne obaveze.
Ako si novi pripejd korisnik moći ćeš besplatno da probaš Deezer na 15 dana, a dobićeš i 500 megabajta za slušanje muzike bez brige o troškovima interneta. Ali tu povoljnostima nije kraj: ako kupiš telefon uz paket i u periodu od 30 dana se dopuniš sa najmanje 500 dinara, dobićeš 30 dana besplatnog korišćenja Deezer muzike i 500 dinara bonus kredita. I tako možeš svakog meseca u narednih godinu dana – dupliraj svoju dopunu i non-stop slušaj muziku.

Više o Play+ pripejd ponudi pogledaj na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Telenor-Play/PRIPEJD-Telenor-Play/.

Uz nove postpejd Telenor Play+ pakete odaberi bilo koji android telefon iz Telenor ponude i uživaj u besplatnom strimingu muzike uz Deezer aplikaciju, kao i neograničenom internetu i SMS porukama.

Kupovinom telefona uz Telenor Play+ paket imaš priliku da kupiš i Bench slušalice po promotivnoj ceni od samo jedan dinar. Na školskom odmoru, dok treniraš, šetaš ili dok se voziš prevozom... Bilo gde! Odaberi Play+ paket, stavi slušalice na uši i uživaj u svojim omiljenim pesmama!
O celokupnoj ponudi novih Telenor Play+ paketa informiši se na http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Tarifni-paketi/Telenor-Play/.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Telenor

Najnovije vesti