Dragoljub Đuričić: Proslavio rođendan pa "Dan bubnjara"

Dragoljub Đuričić: Proslavio rođendan pa "Dan bubnjara"

Autor: | 03/03/2013

0

Spektakularni koncert sa više od trideset muzičara na sceni, Dragoljub Đuričić upriličio je u "Ateljeu 212". Tim nastupom čuveni bubnjar proglasio je početak "Dana bubnjara". Prihod sa ovog spektakla, u kome su učestvovale brojne poznate ličnosti, Bogdan Diklić, Gordan Kičić, Ivan Fece Firči, Ogi Radivojević, namenjen je za pomoć „Ateljeu 212“. Iako se plašio, kako će bubnjarski egomanijaci zajedno zvučati na sceni, Dragoljub kaže da je koncert ispunio sva njegova očekivanja.
- Prezadovoljan sam nastupom. Pribojavao sam se kako će svi ti muzičari zvučati zajedno na sceni, jer je njih teško ukrotiti. Ali ovi muzički egomanijaci premašili su sva moja očekivanja. Pošto sam pre koncerta bio napet, posle nastupa moji prijatelji i ja druženje smo nastavili u bifeu "Ateljea" - za magazin „Hello!“ kaže Dragoljub Đuričić koji je nekoliko dana ranije proslavio pedeset deveti rođendan.
- Rođendan sam proslavio sa komšijama sa sprata zgrade u kojoj živim. Bilo je veselo. Poželeo sam rođendansku želju koja će mi se, ako sve bude u redu, ispuniti, a to je da moj sin Andrija i ja ovog leta odemo kod starijeg sina Milana u Australiju gde sa porodicom živi - kaže Đuričić.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin