Katarina Kovačević je pobednica šoua "Ja imam talenat"

Katarina Kovačević je pobednica šoua "Ja imam talenat"

Autor: | 25/02/2013

0


Pobednik četvrte sezone šoua "Ja ima talenat" je Katarina Kovačević. Publika je imala priliku da glasa i ona je odlučila da nagradu od 100.000 evra ponese kući pevačica iz Negotina. Među tri najboljih su se našli Hajnalka Buš, Aleksandra i Nemanja i Katarina Kovačević.
Na desetoj poziciji se našla grupa "Čudesmo", na devetom mestu je bila Nataša Pavlović, osmi po redu je bio Mihajlo Vlahović. Sedmo mesto je pripalo Nikoli Radoviću, šesta je Gorica Šutić, peto mesto je dodeljeno Kontinuum-u, na mestu 4. Orkestar harmonika. Treće mesto je pripalo Aleksandri i Nemanji.
- Meni se čini da je ovo bio najuzbudljiviji talenat. Kako god da se završi ovo takmičenje treba da znate da je ovo tek vaš početak - rekao je Ivan Tasovac.
Žiri je rekao pre proglašenja da je ovo bila jedno od boljih sezona i da su zahvalni što nisu oni morali da odlučuju ko će biti pobednik.
- Utisak ove sezone je to da su se pojavili divni pevači – rekao je Ivan Bosiljčić. Nataša Ninković je zahvalila Bogu što ne moraju da oni odlučuju jer je težak zadatak pred publikom koja je glasala.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još