Dženifer Lorens: Pad koji je obeležio dodelu Oskara

Dženifer Lorens: Pad koji je obeležio dodelu Oskara

Autor: | 25/02/2013

0

Osvajanje Oskara svakako je najveći trenutak u karijeri jednog glumca, a Dženifer Lorens toliko se zanela zbog pobede za najbolju glavnu glumicu da se spotakla na stepenicama na putu do nagrade. Dok je bila na kolenima prisutni su ustali i uputili joj aplauz podrške. Hju Džekman joj je pritrčao u pomoć, ali mlada glumica se brzo pridigla i sabrala.
- Hvala vam. Ovo je ludo. Ustali ste samo zato što sam pala pa vam je bilo žao. Koji blam - kazala je 22-gdišnjakinja kada je konačno došla do podijuma.
Obučena u glomaznu belu "Dior" haljinu, golih ramena i sa ogrlicom koja je visila na leđima, Dženifer se zahvalila nominovanim koleginicama i čestitala Emanueli Rivi 86. rođendan. Nezgoda je mogla da bude veća da Dženifer nije skratila šlep za 15 centimetara. No, haljina je i dalje bila preduga, uprkos visokim štiklama. Glumica je priznala da joj je celog dana u kući bila "ludnica" i da nije imala vremena da jede od stresa.
- Umirem od gladi - izjavila je kad je stigla na crveni tepih. Dženifer Lorens je prvi put bila nominovana za Oskara pre dve godine, za glavnu ulogu u filmu "Winter's Bone".

Izvor: Blic

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin