Ivana Selakov: Odmor kao iz bajke

Ivana Selakov: Odmor kao iz bajke

Autor: | 24/02/2013

0


Pevačica Ivana Selakov i izabranik njenog srca Predrag Mirković proveli su dvadeset nezaboravnih dana u Dubaiju i Abu Dabiju. Budući da su imali dovoljno vremena, zgodna plavuša i njen dečko iskusili su sve atrakcije koje ova arapska zemlja pruža, ali su i uživali na obali mora.
- Mogu slododno da kažem da je ovo bio najbolji odmor i provod u našem životu. Pored Dubaija, bili smo i tri dana u Abu Dabiju. Vreme je bilo savršeno, u proseku dvadeset sedam stepeni. More je bilo koji stepen hladnije, ali izuzetno čisto i savršeno za kupanje. U vreme našeg boravka u Dubaiju je bio organizovan šoping festival, pa smo po izuzetno povoljnim cenama kupili odeću poznatih brendova - započinje razgovor za magazin „Hello!“ Ivana Selakov. Poznata pevačica i njen momak odseli su u luksuznom hotelu "Dar al Masyaf Madinat" u Dubaiju.
- Peđa i ja smo se potpuno zaljubili u hotelski kompleks "Dar al Masyaf Madinat" iz lanca "Džumeira" u kome smo boravili. Naša vila nalazila se na vodi, pa je boravak na terasi za mene bio najupečatljiviji doživljaj. Ambijent podseća na Veneciju, a do kopna smo dolazili gondolama. Osim svih kulturnih i turističkih atrakcija koje smo obišli, dopala nam se velika fontana interesantna po čarobnoj igri vode, vatre i svetlosti, rađena po uzoru na magične fontane u Barseloni. Pošto Arapi teže da budu najbolji, njihove fontane su duplo veće od španskih. Budući da smo Peđa i ja veliki gurmani probali smo libansku, filipinsku i indijsku kuhinju. Posle Dubaija otišli smo u Abu Dabi, gde smo posetili čuveni „Ferari svet“. Tamo smo uživali u raznim similacijama vožnje "ferarija". Za razliku od mene, Peđa je bio hrabar, pa se provozao rol kosterom koji ide brzinom od dvesta pedeset kilometara na sat. Ja sam imala priliku da na pravoj trkačkoj stazi budem deo ekipe koja menja gumu bolidu "formule". To je prava turistička atrakcija koju posetioci obožavaju. Na ostrvu Jas, nedaleko od „Ferari sveta“, obišli smo ogroman akvapark - kaže Ivana Selakov koja se posle Dubaija vratila poslovnim aktivnostima. Ivana se raduje što će uskoro pored škole pevanja za odrasle uskoro otvoriti i školu pevanja za decu. U ljubavi joj je sve potaman, te Peđa i ona uveliko razmišljaju o venčanju. Ostalo je samo da se dogovore o detaljima svadbene proslave.

Tekst: Life Content, Jelena Popovi

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti