Saša i Rade Kovačević: Nezaboravan odmor sa devojkama

Saša i Rade Kovačević: Nezaboravan odmor sa devojkama

Autor: | 17/02/2013

0


Poznati muzičari, pevač Saša Kovačević i njegov brat, kompozitor Rade, nedavno su sa svojim emotivnim partnerkama bili na odmoru u Dominikanskoj Republici. Uspešna braća i njihove devojke, Jovana Jocić i pevačica Milica Todorović, odlučili su da deo zime provedu u toplijim krajevima i pruštili su sebi nezaboravan provod. Između nekoliko atraktivnih destinacija, kao što su Maldivi, Meksiko i Kuba, oni su izabrali poznato letovalište Punta Kana, koje se nalazi na Karipskom moru i Atlantskom okeanu.
- Odlučili smo da ove godine otputujemo u Dominikanu jer volimo da zimi provedemo petnaestak dana u toplijim krajevima, a pre toga nikada nismo bili na tom mestu - počinje priču Saša. Njegov brat se nadovezuje:
- Mesto na kome smo bili smešteni je na Karipskom moru koje je zaista predivno, kao i na Atlantskom okeanu, usled čega je često bilo vetrovito, povremeno je padala kiša, ali u svakom slučaju odlično smo se proveli.
Popularna braća i njihove devojke izabrali su luksuzni rizort koji sačinjavaju četiri hotela, u kojima su im na raspolaganju bili najrazličitiji sadržaji - od restorana gotovo svih svetskih kuhinja do teretane i spa-centra.
- Rizort u kome smo bili smešteni pravi je raj za parove. Jovana i ja smo svakog jutra ustajali oko osam sati i odlazili smo u teretanu, a posle toga bismo išli na plažu. Večeri su uglavnom bile rezervisane za spa centar koji je nudio zanimljive sadržaje, a noću smo imali i organizovane zabave. Ipak, nikada nismo dugo ostajali jer nam je bilo važnije da ujutru što ranije ustanemo - iskren je popularni pevač.
Za razliku od njega i njegove devojke, Milica i Rade su više želeli da se odmaraju.
- Milica i ja nismo išli u teretanu, niti smo ustajali rano jer smo pre svega želeli da se odmorimo. Ostatak dana smo uglavnom provodili zajedno sa Sašom i Jovanom. Zanimljivo je da u rizortu postoje dva pozorišta, tako da smo svake večeri imali priliku da prisustvujemo različitim šou-programima koje smo sa uživanjem pratili - kaže Rade.
Ovaj veseli četverac imao je priliku da uživa u mnogim kulinarskim specijalitetima sa svih strana sveta.
- Hrana je bila dobra, ali moram da priznam da smo očekivali više - naglašava Saša.
- Doručak i ručak su svakog dana bili gotovo identični, pa iako je postojao širok izbor namirnica, posle petnaest dana i to može da dosadi. S druge strane, za večeru smo uvek imali drugačiji izbor hrane, što je bilo odlično. Inače, imali smo uplaćen ol inkluziv aranžman, tako da nam je na raspolaganju bilo još jedanaest restorana koji su postojali u okviru rizorta i koje smo takođe posećivali. Tako smo jeli u meksičkom, italijanskom, brazilskom, kao i restoranu specijalizovanom za morsku hranu.
Uspešna braća i njihove devojke nisu propustili priliku da odu na zanimljiv izlet na Atlantskom okeanu, gde su imali priliku da se susretnu sa ajkulama.
- Nismo mnogo napuštali rizort jer je to ogroman kompleks u kome nam je na raspolaganju bilo sve što je potrebno na odmoru. Međutim, na insistiranje ženskog dela ekipe jedan dan smo otišli na izlet gde smo imali priliku da se kupamo sa delfinima, ali i sa ajkulama - počinje priču Rade. Njegov brat se nadovezuje:
- Reč je o delu okeana koji je ograđen stubovima u kome su životinje. Plivanje sa delfinima je svima bilo interesantno, ali naravno da nam nije bilo svejedno kada smo ušli u deo sa ajkulama. Sve je to potpuno bezbedno i mogu da kažem da su čak i ajkule zanimljive životinje, ali postojala je doza straha - zaključuje Saša.
Inače, odmah po povratku iz Dominikane posvetio se poslu i završavanju spota za pesmu „Piši propalo“ koji će uskoro promovisati.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još