Marko Živić posetio prijatelje u Barseloni

Marko Živić posetio prijatelje u Barseloni

Autor: | 17/02/2013

0


Glumac Marko Živić, junak aktuelne serije „Folk“ koja se emituje na televiziji "Prva", nedavno se vratio iz Barselone, koja je, pored Kruševca, u kome je rođen, i Beograda, gde živi,bjednog od njegovih omiljenih gradova.
- Jedan od tri grada koji mi nikako ne izlaze iz života je Barselona, grad u kome ću verovatno živeti. Iako je na tom španskom tlu stvarao veliki broj najznačajnijih slikara, arhitekata i umetnika, i što su simboli grada Gaudi, Dali i Mesi, za mene Barselona ima nešto više.
U tom čarobnom mestu živi porodica koju mnogo volim i koja mi veoma znači, to su Tomić Dušan i Laura Pike, sa svoja "dva đavolka", Ilijom i Ajnom. Reč je o obrazovanim i druželjubivim ljudima otvorenog srca. Srećan sam što ih imam za prijatelje. Svima koji posete Španiju preporučujem da obavezno obiđu gradić Gironu, jer je to prava umetnička oaza. Boravak u Barseloni u vreme velikog praznika "Kraljevi" u Kataloniji pravi je doživljaj jer tada vlada prava karnevalska atmosfera. U januaru je odličan mesec za šoping jer su velika sniženja u svim radnjama, što je posebno lepa vest za dame. "Loša vest" za nas, muškarce, jeste da pivo i sangrija nisu na popustu. Gde je tu ravnopravnost polova - duhovito kaže Živić za magazin „Hello!“.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti