Nikola Rađen: Romantična proslava rođendana

Nikola Rađen: Romantična proslava rođendana

Autor: | 15/02/2013

0


Poznati vaterpolista Nikola Rađen prošle nedelje imao je više razloga za slavlje. Sa suprugom, popularnom pevačicom Anom Kokić proslavio je svoj dvadeset osmi rođendan u jednom beogradskom klubu. Pre šest godina, toga dana je u tom klubu upoznao svoju buduću suprugu, te je slavni par proslavio i jubilej ljubavi. Ana, koja sa sportistom "Crvene zvezde“ ima dve kćerke, četvorogodišnju Ninu i godinu dana mlađu Teu, nikada nije krila da je te "sudbinske" večeri prvi korak pri upoznavanju upravo ona učinila.
Jedan od najpopularnijih srpskih sportista i njegova lepa supruga evocirali su uspomene na njihov susret tokom Nikolinog rođendanskog slavlja.
- Oboma nam je značilo da moj rođendan proslavimo u tom beogradskom klubu jer smo se tamo upoznali pre šest godina. Značajna nam je simbolika koju nosi mesto gde se desio naš susret. Nismo bili sa društvom, samo smo Ana i ja slavili dan kada sam rođen pre dvadeset osam godina, i ujedno dan kada smo se pre šest godina upoznali. Sami smo pojeli i tortu - zadovoljno se osmehujući kaže za magazin „Hello!“ vaterpolo reprezentativac, koga mnogi smatraju jednim od naših najprivlačnijih sportista. Talentovani Novosađanin koji živi i radi u srpskoj prestonici objašnjava zbog čega je torta bila ukrašena notama, a ne loptom za vaterpolo.
- Momci koji su zaposleni u popularnom gradskom klubu iznenadili su nas tortom za naše dvostruko slavlje, a notama su ukrasili tortu, verovatno zbog Ane. Inače, naše kćerkice, Nina i Tea, ulepšale su mi taj dan. Čim su došle iz vrtića, otpevale su mi rođendansku pesmu. Tortu kod kuće nismo pravili jer je nekoliko dana pre mog rođendana bilo zajedničko slavlje naših kćerki koje smo organizovali u jednoj beogradskoj igraonici. Supruga se tada angažovala u osmišljavanju detalja za slavlje i traženju odgovarajućih torti, jer ja nisam bio prisutan. Dečja žurka upriličena je dan posle njihovog rođendana kada sam se vratio sa utakmice iz inostranstva - kaže Nikola koji otkriva da nije dobio poklon od supruge za rođendan, već da oni imaju njihov način darivanja - svakodnevno „se poklanjaju“ jedno drugome.
Uspešni vaterpolista ističe da, otkako ima decu, ne pridaje veliku važnost svom danu rođenja i najradije ga obeležava u društvu najbližih prijatelja.
- Niko mi ništa nije poklonio, ali su se mnogi javili i čestitali mi. Moji roditelji, prijatelji iz klubova u kojima sam igrao, a zvali su me i drugari iz Grčke, što me je posebno iznenadilo i oduševilo - raspoloženo kaže sportista koji je igrao za grčki vaterpolo klub „Hios“, a koji je letos, kada je učestvovao na Olimpijskim igrama, veliku podršku dobio od supruge koja ga je na dve utakmice bodrila sa londonskih tribina.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin