Ognjen Amidžić: Brak je harmonija

Ognjen Amidžić: Brak je harmonija

Autor: | 10/02/2013

0


Njega zabavljaju supruga, porodica i najbolji prijatelji, a on će, kaže, pokušati da, i u 2013. godini, zabavi nas. Igrajući na kartu duhovitosti i popularnih gostiju koji su spremni da pričaju i na nepopularne teme, Ognjen Amidžić nam poručuje da u ovoj sezoni "Amidži šoua" budemo spremni na sve.
- Kod nas je uvek tako! Ovog puta smo vizuelno osvežili priču, ubacili neke nove rubrike, drugačije koncipirali razgovore i uveli male diskusije. Emisija se prirodno menja svake sezone, pa u zavisnosti od ideja i situacije, uvek može da poprimi sasvim novi oblik. Dakle, sve opcije su u igri - kaže voditelj, najavljujući nove interesantne priče i zanimljive sagovornike koji će obradovati publiku. Za to što ne zna za predah od zabavne emisije koju pravi, Amidžić "okrivljuje" karakter profesije koju je, sada već davno, izabrao. I objašnjava:
- Televizija je ozbiljna droga i ja sam u to "bure" upao rođenjem, pa sam novinarstvom verovatno trajno inficiran. Da li je realno da se bavim drugim poslom? Ništa nije nemoguće i sve je moguće. Videćemo šta nas čeka.

Šta to vaša emisiji ima, a druge nemaju?
- Ne znam za druge, ali ja stalno imam neke ideje. Stalno bih menjao stvari, stalno radio nešto novo i drugačije. Čini mi se da nikada ne stajem, da mogu da se transformišem i da sam sposoban da uvek nešto novo napravim.
A šta ćemo ako vam zakaže inspiracija?
- Onda ću morati na pauzu ili ću se baciti na drugu delatnost.
Zbog čega vam se gosti uvek "ispovede"? Šta to koristite da ih razoružate?
- To je pre pitanje za njih. Verovatno znaju da nisam maliciozan. Za razliku od drugih, ja se ne libim da postavim i nezgodno pitanje, da pokažem kontrastav ili mišljenje, ali i da ukažem na ono što je dobro. Uvek vodim otvoren razgovor, baš kao za stolom. Uvek razmenjujemo mišljenja i činjenice, ali uz poštovanje dva pravila - bez vređanja i ulizivanja, molim.
Šta volite da vam gosti kažu pošto se isključe kamere?
- Kad pre gotovo?
Ko je još duhovit u Srbiji? Kome skidate kapu po tom pitanju?
- Zaista je mnogo duhovitih ljudi u našoj zemlji. Ima ih i u medijima i na društvenim mrežama. Ima ih svuda, pa kada bih svakome skidao kapu - bolje bi bilo da je i ne nosim.
Bend "Flamingosi", u kojem pevate sa Marinkom Madžgaljem, unosi vam harmoniju ili disharmoniju u život?
- "Flamingosi" u moj život unose baš ono što mi je potrebno. Oni su moj ventil, izvor zezanja i energije... Donose mi muziku, putovanja, spotove, nastupe. Oni su sjajna, kreativna zabava koja me inspiriše i daje snagu za ono što je moj primarni posao.
A šta vam donosi brak?
- Brak je harmonija.
Koje talente čuvate od očiju javnosti?
- Ne čuvam ih. Svi su tu, na otvorenom.
Smatrate li da ste talentovani za život, za uživanje u njemu?
- Pa, čemu život bez uživanja? Trudim se da uživam maksimalno i da svaki dan pronađem malo vremena da ne radim baš ništa.
I još vam samo nedostaje...?
- Ima dosta toga, ali neću da pričam da ne bih izbaksuzirao.
Ko će iz vašeg najbližeg okruženja prvi pročitati ovaj tekst?
- Mislim da će to biti moja žena (Danijela Dimitrovska), a ako ne - onda moja mama.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još