Maja Nikolić: Protiv mene se vodi medijska kampanja

Maja Nikolić: Protiv mene se vodi medijska kampanja

Autor: | 05/02/2013

0


Serija nesvakidašnjih izjava Maje Nikolić, koje neki nazivaju i bizarnim, još uvek ne jenjava. Otkako se kao marketing menadžer zaposlila u jednoj ruskoj kompaniji, kontroverzna pevačica muzičku karijeru stavila je po strani i u potpunosti se posvetila novom radnom mestu, za koje se, kako nam je objasnila, školovala u Ženevi. Maja naglašava da su njene reči često pogrešno shvaćene i loše interpretirane, uverava nas da neko pokušava da joj naškodi ozbiljnom medijskom kampanjom i pita se kome smeta samohrana majka koja poštenim radom izdržava dvojicu sinova.
"Iza svake svoje izjave koja je zabeležena uživo odgovorno stojim. Kada je reč o žutoj štampi, uglavnom se dešava da ono što kažem bude izvučeno iz konteksta, pa čak i da se objavi nešto što uopšte nisam rekla. Zato intervjue dajem samo osobama od poverenja. Kodeks časti mora da postoji", objašnjava pevačica na početku razgovora za Svet.

Izjavom da vam je strina radila u Železnicama Srbije, te da zbog toga imate genetsku podlogu za bavljenje tim poslom, izazvali ste opštu pometnju...
"Svakako da ne mogu nositi strinine gene. Nisam neobrazovana, niti je to bio lapsus lingve. A nisam ni lapsus mentalis, kao što je 99 odsto naše estrade. Suština je da je moj ujak radio u železnici, sestra od strica zaposlena je tamo, a strinu sam navela kao još jedan primer iz familije jer je poznata niška pevačica. Ne vidim šta tu kome nije jasno! Kako sam uverena da se protiv mene vodi ozbiljna medijska kampanja, pitam se kome smeta jedna Maja Nikolić, koja vozi malenog smarta, otplaćuje stan i požrtvovano radi za svoju mesečnu platu."

Mnoge javne ličnosti, pa i psihijatri, bavili su se vašim rečima. Đorđe David napisao je na tviteru da vam je loša droga spržila mozak.

"Punih dvanaest godina postim i pričešćujem se svake nedelje. Svima od srca želim da imaju život kao što je moj, da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala. Ne razumem kako bi jedna majka koja je glava svoje porodice mogla da se drogira?!"

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Maja Nikolić