Bijonse otvara turneju koncertom u Beogradu 15. aprila

Bijonse otvara turneju koncertom u Beogradu 15. aprila

Autor: | 05/02/2013

0

Najpoznatija pop diva današnjice Bijonse počinje svoju evropsku i svetsku turneju The Mrs. Carter Show World Tour upravo u Beogradu, 15. aprila u Kombank Areni. Ovo je njena prva turneja posle tri godine i obuhvatiće dvadeset evropskih gradova. Pored Beograda, pevačica će nastupiti i u Dablinu, Berlinu, Parizu i Londonu. Severno-američka turneja počinje 28. juna u Los Anđelesu i obuhvatiće više od dvadeset gradova.

The Mrs. Carter Show World Tour biće najambicioznija i najveća turneja Bijonse do sada. Planirano je da traje godinu dana a u drugom krugu obići će Južnu Ameriku, Australiju i Aziju.  Cene ulaznica za koncert u Kombank Areni su 2.700, 3.900, 4.500, 5.500 i 5.900 dinara. Ulaznice u pretprodaji od petka, 8. februara moći će da se nabave na sledećim prodajnim mestima: Kombank Arena, Bilet Centar Beograda, Dom Omladine i Ušće Shopping centar kao i preko sajta www.eventim.rs.

Bijonse je jedna od najprepoznatljivih i najcenjenijih umetnica u pop kulturi. Pevačica, glumica, filantrop i uspešna poslovna žena, do sada je imala četiri solo albuma na vrhu top lista i prodatih preko 75 miliona primeraka širom sveta. Njen rad nagrađen je brojnim priznanjima uključujući i 16 Gremija. Bilbord ju je imenovao za Najboljeg ženskog izvođača i Najizvođenijeg radijskog izvođača u ovom veku.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin