Novak Đoković i Marija Šarapova: Ni govora o romansi

Novak Đoković i Marija Šarapova: Ni govora o romansi

Autor: | 04/02/2013

0


Zanosna ruska teniserka Marija Šarapova (25) i prvi teniser sveta Novak Đoković već dugo godina su odlični prijatelji i to nikada nisu krili. Međutim, mediji šuškaju da je Maša zaljubljena u Noleta...
Naime, lepa Maša je otvorila profil na društvenoj mreži Tviter, a u listi od 30 ljudi koje prati stoji samo jedno ime iz sveta sporta: Novak Đoković! Pored toga što je jedini teniser među Mašinim prijateljima, Novak je i prva osoba koju je Šarapova potražila na Tviteru i prvog ga dodala na svoju listu. Ovakav gest poznate teniserke govori da je prva osoba u njenim mislima uvek Novak i ona to ne krije, što je pokazala i pred više od devet miliona fanova koji prate njen Tviter profil.

Poznato je da se Marija i Novak godinama druže i van teniskih terena, a mnogo se spekulisalo o tome da između njih već godinama postoji nešto više od prijateljstva. Zanimljivo je da Maša nikad nije uzela za zlo Noletove imitacije. Čak se i nebrojeno puta smejala i javno ga hvalila kako je imitira. Sigurno je da Đoković ima posebno mesto u njenom srcu. Ipak, Novak uvek ističe da je zaljubljen u svoju devojku Jelenu Ristić, tako da nema šanse da se između njega i Šarapove nešto desi.
Marija i Novak uživaju u zajedničkim trenucima na raznim manifestacijama van sveta tenisa, počevši od košarkaških utakmica, uživanja u igranju fudbala, preko raznih humanitarnih događaja pa sve do noćnih izlazaka. Jedan od najzanimljivijih trenutaka, svakako je Mašin i Noletov izlazak u klub pre nekoliko godina, kad su zajedno otpevali nekoliko pesama.

Izvor: Kurir

Foto: thetennistimes.com, George Pimentel/WireImage

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti