Nataša Ilić Jovanović: Prosidba usred emisije

Nataša Ilić Jovanović: Prosidba usred emisije

Autor: | 03/02/2013

0


Tokom karijere duge dve decenije, voditeljka Nataša Ilić Jovanović je najčešće radila žive emisije, koje su je "osposobile" da uvek bude spremna na sve. Padali su, kaže, reflektori, nestajalo je struje, ali je u mraku radila kao da se ništa nije dogodilo, lapsusi su je dovodili do smeha i suza... "Predstava", ipak, nikada nije prekidana, a posle svake anegdote je bila još sigurnija u istinitost parole "Show Must Go On". Seća se jedne situacije u kojoj se nije najbolje snašla, ali ju je preživela.
- Radila sam živu emisiju kolažnog tipa, u kojoj je, između ostalih, gostovao sada moj dragi prijatelj Džimi Barka. U veselom razgovoru, u jednom momentu on me je, ničim izazvan, prekinuo i upitao: "Jesi li ti udata?" Zbunjeno rekoh da nisam, a on tada ustade, dođe do mene, klekne, uze mi ruku i kaže: "Ti si žena mog života. Da li bi se udala za mene?" - priseća se voditeljka, koja je u tom trenutku pocrvenela, pa pobelela, dok su se svi u studiju glasno smejali.
Bila je to, kaže Nataša, retka situacija koja ju je pred kamerama ostavila bez teksta. A, kao za inat, Džimi tu nije stao, već je nastavio svoju misiju.
- Stao je tačno ispred kamera i rekao: "Eto, obraćam se i tvojoj majci, jer bi me sigurno poželela za zeta. Gospođo, ja vašu ćerku obožavam." Izvinila sam se gledaocima, popila gutljaj vode, najavila reklame, ustala i izašla iz studija. Telefon se usijao, gledaoci su zvali sa molbom da prihvatim bračnu ponudu, čak su mi i venčanicu nudili - priča sa osmehom Nataša i podseća da se nije udala za Džimija Barku, ali da je gledanost te emisije, a da nije planirala, bila rekordna.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin