Milan Stanković: Zbog mamine operacije prekinuo sam odmor

Milan Stanković: Zbog mamine operacije prekinuo sam odmor

Autor: | 28/01/2013

0


Talentovanoj muzičkoj zvezdi Milanu Stankoviću 2013. počela je burnim događajima u privatnom životu. Osim što je javnost saznala da više nije u vezi sa koleginicom, pevačicom Radmilom Manojlović, sa kojom je delio životni prostor u Beogradu, nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji zabrinuo se zbog zdravstvenih tegoba koje je imala njegova majka. Dok je zbog nastupa boravio u Parizu, javljeno mu je da je njegova majka Milena morala hitno da operiše šaku zbog upaljenog nerva, te je Milan smesta prekinuo boravak u "gradu svetlosti". Prvim avionom stigao je u Srbiju kako bi bio uz ženu za koju je najviše vezan.
- Za mamine zdravstvene tegobe znao sam odranije, ali sam se nadao da će sve proći bez ozbiljnog zahvata. Poznato je da je ona osoba koja je u mom životu na pijedestalu, pa je bilo logično da prekinem odmor da bih bio sa njom. Nikada neću pokazati dovoljno brige i odužiti se za sve što je ona činila i čini za mene, i mnogo me pogađa svaki, pa i najmanji stres koji joj se desi - za magazin "Hello!" brižno govori pevač koji je odrastao uz majku i sestru, bez oca, koji je preminuo kada je Milan imao četiri godine. Inače, Milanova sestra je zaposlena u Domu zdravlja u Obrenovcu.
- Moja sestra Nastasija je medicinski radnik po profesiji, kojoj je potpuno posvećena. Ona sada mami previja ranu i o njoj brine kao pravi profesionalac. Inače, srećan sam što je Nastasija od slatke devojčice izrasla u samostalnu i pametnu osobu. Kada mi je javila za mamin problem, nije bilo nikakve drame, ali brige i ljubavi uvek ima. Naša mama je hrabra žena i nikada ne pokazuje da je bilo šta muči, da ima neki problem, kako bi nas poštedela stresa, uostalom takve su majke. Pre će se praviti da joj nije ništa, nego što će dozvoliti da joj se deca uznemire i zabrinu - kaže popularni dvadesetpetogodišnjak koji se pobrinuo za majku čim je operisana. Doveo ju je na oporavak u svoj novi životni prostor u Beogradu.
- Čim je mama operisala ruku, odmah sam je doveo u svoj novi stan. Nisam mogao da dozvolim da ostane u bolnici, potrudio sam se da joj obezbedim sve što je potrebno za normalan oporavak. Drago mi je što su mi lekari u vezi s time izašli u susret. Majka se oduševila kako izgleda moj novi dom, posebno muzički atelje. Za sada se brzo oporavlja, sve ide po planu jer se pridržava svih smernica lekara. Za nekoliko nedelja krenuće na fizikalne terapije kako bi joj se ruka vratila u normalnu funkciju. Nerv šake joj se upalio, na šta je pre svega uticala genetska predispozicija, a onda i način života koji izaziva degenerativne promene na šaci - govori pevač iz Obrenovca, koji je završio srednju medicinsku školu. Do pre nekoliko meseci njegova porodica je kao i on živela u srpskoj prestonici, a kada je njegova sestra dobila radno mesto u obrenovačkom Domu zdravlja, ona je sa majkom nastavila život u njihovom rodnom gradu.
- Na njihovo insistiranje, mama i sestra su se vratile u stan koji sam specijalno za njih renovirao. Pohvaliću se da sam aktivno učestvovao u selibi, bio sam prašnjav i vukao sam kutije sa stvarima. Sestra i ja smo odrasli ljudi i vreme je da se osamostaljujemo, a da naša majka uživa u mirnom životu našeg rodnog Obrenovca onako kako ona želi. Bez obzira na razdvojenost, ljubavi, radosti i šale nam ne manjkaju jer smo često u kontaktu. One su upućene u sve sfere mog života. Porodica je stub moje ličnosti, a pošto iz nje nosim samo pozitivnu energiju, srećan sam kada moji fanovi kažu kako prepoznaju suštinsku dobrotu i iskrenost u meni. To mi daje snagu da nastavim da se u ovom surovom svetu borim za čovečnost, poštenje, istinu i individualnost - iskren je pevač moćnog glasa, koji se raduje novim poslovnim poduhvatima.
- Moj novi album će biti objavljen s prvim danima proleća. Uz novi kreativni koncept, nove spotove i numere, stiže moj drugi album na koji je publika dugo čekala. Prija mi iščekivanje, ali mi donekle stvara i tenziju, a ja muziku volim da radim bez pritiska, rokova, imperativa i svih bizarnih pravila po kojima, nažalost, funkcioniše ostatak estrade. Ipak, bez obzira na sve, obećavam „igranje“ sa žanrovima u muzici, oslobađanje svih pravila i stega. Biće to lep i sadržajan proizvod na koi je vredelo čekati, to obećavam. U međuvremenu, svakog vikenda se družim sa našim i internacionalnim fanovima na inostranim koncertima - zaključuje pevač čiji se prvi album "Solo" po objavljivanju brzo rasprodao u više od pedeset hiljada primeraka.

Tekst: Life Content, Nadežda Jokić
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin