Monika Beluči stigla u Banjaluku

Monika Beluči stigla u Banjaluku

Autor: | 19/01/2013

0

Italijanska glumica Monika Beluči, gošća ovogodišnjeg "Kustendorfa", stigla je na aerodrom u Mahovljanima kod Banjaluke, gde ju je dočekao domaćin festivala na Mokroj Gori Emir Kusturica.

Jedna od najlepših žena sveta se nakon kraćeg razgovora sa proslavljenim rediteljem uputila ka gradu gde je primio predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

U i oko aerodroma pojačane su mere bezbednosti, a osim domaćina u Banjaluci su je dočekale i brojne novinarske ekipe, nestrpljive da uživo vide slavnu Moniku. Posle dolaska avionom u Mahovljane, u pratnji Emira Kusturice, Monika je bila gost predsednika RS Milorada Dodika.

- Drago mi je što sam u Banjaluci, a srećna sam što ću sa mojim velikim prijateljem Emirom Kustricom biti na njegovom “Kustendorfu - rekla je slavna glumica.
- Ovo je sjajna prilika da za početak maja zajedno sa Monikom najavim snimanje mog novog filma “Ljubav i rat” u kome Monika ima zapaženu rolu - rekao je Kusturica i zahvalio se predsedniku RS što će pomoći snimanje ovog filma.

- To što se u Trebinju snima novi film Emira Kusturice je razlog što smo se danas našli u Banjaluci. Kustrica se do sada pokazao kao veliki promoter RS i njene kulture - rekao je Milorad Dodik.
Na pitanje kako filmsko i političko Sarajevo, koje je dovelo u Anđelinu Džoli, gleda ona ovaj filmski projekat sa Monikom Dodik je u svom stil završio konferenciju za štampu.

- Gotovo, hvala, prijatno!

Posle kratkog borakva u Banjaluci Monika je Kusturičinim helikopetrom otišla u Višegrad, tačnije Andrićgrad, a posle toga ide na Mokru goru, gde je počasnik gost Kustendorfa.

Tekst i foto: Miladin Mihajlović, Life Content
Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin