Miki Jevremović dobio nacionalnu penziju

Miki Jevremović dobio nacionalnu penziju

Autor: | 18/01/2013

0

Komisije za dodelu nacionalnih penzija ponovo je zasedala u ponedeljak i ovog puta, kako kažu, na završnom sastanku utvrdila konačan spisak 50 dobitnika nacionalne penzije. Na spisku se naknadno našao Miki Jevremović, koji je posle sedam zahteva konačno i dobio nacionalnu penziju, ali je zbog njega sa spiska ispao Dejan Đurović, voditelj i dugogodišnji promoter ozbiljne muzike.
- Osećam se čudno, istovremeno srećno i tužno. Umoran sam od cele ove priče, kao da sam u rudniku radio. Bilo mi je toliko mučno da sam se nosio mišlju da odustanem i da nikada više ni ne spomenem nacionalnu penziju, a kamoli da je tražim. Pre sedam godina, kada sam prvi put podneo zahtev, bio sam prvi na spisku, ali... Sinoć sam od prijatelja dobio poruku i nisam mogao da verujem. Pošto sam bio u šahovskom klubu, odmah sam pola prve penzije potrošio da počastim društvo. Konačno je ispravljena dugogodišnja nepravda koja mi je naneta. Presrećan sam, ali još ne mogu da dođem sebi - kaže za Jevremović za "Vesti".
I Olivera Katarina čije se ime takođe nalazi na ovom spisku srećna je zbog Mikija.
- Pravda je pobedila! Zbog Mikija Jevremovića koji je dobio nacionalnu penziju radujem se više nego za sebe. Nova vlast ispravlja grehove bivše - rekla je Olivera, inače član SNS, i tvrdi da nikoga nije zvala da urgira za nju.
- Ispod časti mi je bilo da zovem bilo koga! - tvrdi glumica i pevačica.

Izvor: Vesti-online

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti