Nadlanu.com - oficijelni online partner filma “Montevideo, Bog te video 2”

Nadlanu.com - oficijelni online partner filma “Montevideo, Bog te video 2”

Autor: | 16/01/2013

0

Prvi srpski portal Nadlanu.com postao je oficijelni online partner najuspešnijeg srpskog filmskog projekta u ovom veku – “Montevideo, Bog te video”, koji je tekuću godinu započeo serijom “Na putu za Montevideo”, a nastaviće je premijerom dugoočekivanog drugog dela filma.
Već od sredine januara, posetioci portala Nadlanu.com odlaskom na specijal MONTEVIDEO NADLANU biće u prilici da se prvi informišu o svim pojedinostima vezanim za celokupan projekat “Montevideo, Bog te video”.

U narednih nekoliko meseci, klik na link http://www.nadlanu.com/montevideo sve posetioce portala Nadlanu.com i brojne fanove filma/serije “Montevideo, Bog te video”, odvešće do ekskluzivnih informacija, intervjua, zanimljivosti, raznih činjenica i trivije, fotografija, tizera, trejlera, video klipova sa seta i drugih materijala koji će biti premijerno objavljivani upravo na portalu Nadlanu.com.

U specijalu MONTEVIDEO NADLANU počev od 16. januara, posetioci portala Nadlanu.com i fanovi “Montevidea” najpre mogu da očekuju informacije (sinopsise epizoda, dogodovštine sa snimanja itd.), fotografije i video klipove koji se odnose na seriju “Na putu za Montevideo”, čija prva epizoda je već emitovana u novogodišnjoj noći na prvom kanalu RTS-a. Takođe, samo na Nadlanu.com, biće predstavljen i izbor najboljih citata sa kadrovima iz svake od devet epizoda serije “Na putu za Montevideo” i to odmah nakon emitovanja epizode.

Ubrzo nakon serije “Na putu za Montevideo”, posetioci portala Nadlanu.com i fanovi filma “Montevideo, Bog te video”, biće u prilici da premijerno pogledaju tizer iz drugog dela filma - “Montevideo, Bog te video 2”, a potom i trejler ovog filma. Nadlanu.com će, takođe, imati ekskluzivno pravo na objavljivanje video priloga iz “Filma o filmu”, kao i kadrova iz filma i fotografija sa seta (“behind the scenes”) filma “Montevideo, Bog te video”.
Ljubitelji projekta ”Montevideo, Bog te video” će odlaskom na http://www.nadlanu.com/montevideo svakodnevno moći da čitaju i intervjue sa njihovim omiljenim glumcima, rediteljem Draganom Bjelogrlićem i svim zanimljivim akterima ove velike produkcije, kao i da saznaju anegdote sa snimanja, uz bezbroj drugih pojedinosti vezanih kako za film, tako i za seriju.

Pored navedenog, portal Nadlanu.com i producentska kuća ”Intermedia Network”, izdvojili su najpopularnije citate junaka iz prvog dela filma ”Montevideo, Bog te video” za specijalno glasanje koje će se odigrati na portalu Nadlanu.com. Posetioci portala će biti u prilici da glasaju za svoje favorite i izaberu najbolji citati iz prvog dela filma, kao i da atraktivnu fotografiju sa citatom podele sa svojim prijateljima preko društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još