Dragana Džajić: Ponosna sam na svoju porodicu

Dragana Džajić: Ponosna sam na svoju porodicu

Autor: | 13/01/2013

0


- Zajedništvo nas je očuvalo kad je moj tata uhapšen. Neki ljudi veruju da me tata forsira u manekenstvu, ali je istina daleko od toga. On nema pojma šta sam radila i u kojim kampanjama sam sve učestvovala - kaže za "Blic" manekenka Dragana Džajić (21), ćerka predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića.
Dragana ističe da je hapšenje njenog oca najteži događaj u njenom životu. Mlada manekenka dodaje da joj je poznato prezime donelo više štete nego koristi u svetu modelinga.
- Tata je bio na samo jednoj mojoj reviji da bi me podržao. Iznenadio bi se kada bi mu neko pokazao moje fotografije iz modnih kampanja jer ga to, jednostavno, ne zanima. Dešavalo se da me odbiju na kastinzima jer sam Draganova ćerka. Na trenutak mi je bilo krivo, a kasnije sam se tome smejala jer niko od tih 'likova' nije rekao pravi razlog, već su smišljali besmislene izgovore. Inače, tip sam koji prvo sam odboluje, pa tek onda problem delim sa majkom i sestrom - kaže Dragana. Dok osvaja modne piste u Parizu i Milanu, uspeva i da studira na Fakultetu organizacionih nauka.
- Završila sam baletsku školu "Lujo Davičo" i bila državna prvakinja. Slučajno su me primetili iz UMS-a i angažovali za reviju venčanica. Tako je krenulo, onda me primetio čuveni francuski fotograf Žeres i ponudio mi da se preselim u Pariz. Odmah sam dobila poslove, a kao svaka tinejdžerka, mislila sam da ću odmah pokoriti svet. Sad se tome smejem.

Dragana kaže da se nikad ne bi obnažila pred foto-objektivom. A ukoliko bude potrebe, planira da se podvrgne plastičnoj hirurgiji.
"Smešno bi bilo da sam u ovim godinama radila neke zahvate", kaže ona i dodaje da njenoj majci ne smetaju komentari da je preterala sa silikonima u usnama. Ljubav prema modi Dragana je nasledila od roditelja, a karakter uglavnom od majke.
- Najponosnija sam na svog oca, majku i sestru. Mama me je rodila na svoj rođendan, tako da imamo dosta zajedničkog, uporne smo i jake. Moja sestra Sanja je starija od mene dve godine i potpuno smo različite, dok sam ja visoka i krupna, ona je sitna i krhka, ali neraskidivo smo vezane. Ne možemo jedna bez druge, ali putevi nas često vode na različite krajeve sveta. Ona je na master studijama bankarstva u Londonu zaključila je Dragana.

Tekst i foto: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti