Milena Marić: Nadam se prinovi

Milena Marić: Nadam se prinovi

Autor: | 08/01/2013

0


Glumica Milena Marić, kojoj je godina iza nas donela životnu ljubav, priča o detaljima romanse sa politikologom Mladenom Subašićem, za kojeg će se udati uskoro.
Kada je u aprilu prošle godine otpočela romansu sa Mladenom, atraktivna crnogorska glumica Milena Marić nije ni slutila da je pronašla čoveka svog života. Odluku o tome da postanu supružnici već su doneli, ali pošto se ne opterećuju formalnostima oboje se nadaju da će se čin veridbe, a zatim i venčanja uskoro dogoditi. Ovaj romantični par prve zimske dane provodi u Beogradu, pripremajući se za proslavu novogodišnjih praznika koji će im, nadaju se, doneti vest o prinovi.
- Postoji velika šansa da nam se treći član porodice pridruži ove godine. Ne volim konstrukciju radimo na bebi, ali mogu da kažem da uveliko planiramo potomstvo i uživamo jedno u drugom. Roditeljstvo nam je novogodišnja želja pa se nadamo da će nam za godinu dana biti potrebne sanke za bebu i da ćemo svi zajedno uživati u zimskim čarolijama. Preduslov za to je, naravno, da se sve odvija onako kako mi želimo i zamišljamo - kaže Milena i otkriva da će ona i Mladen uskoro izgovoriti sudbonosno "da":
- To što živimo skupa ja već zovem bračnim životom i smatram da nema nikakve razlike ni nakon izrečenih bračnih zaveta koje ćemo i mi u nekom trenutku svakako izgovoriti. I pored brojnih obaveza koje imam oko kreiranja nakita, stižem svakodnevno da pripremim sva tri obroka. Uz sve to, naravno, imamo dovoljno vremena i za naše intimne trenutke.
Milenina porodica takođe je očarana izabranikom njenog srca.
- Moja mama Selma obožava Mladena. Njen komentar je da sam konačno našla muškarca kakvog je ona zamišljala kraj svoje ćerke. Moj brat Miloš je druželjubiv i ima odličnu komunikaciju sa Mladenom sa kojim se redovno čuje i moj tata Stanko, budući da dečko i ja poslednjih meseci retko odlazimo u Budvu gde mi živi porodica. S druge strane i Mladenova familija izuzetno je tradicionalna i poštena i odlično se slažem sa budućim svekrom i svekrvom Veljkom i Vericom dok je dever Dušan već postao moj najbolji muški prijatelj koji me beskrajno zasmejava i neizmerno mi pomaže u izradi nakita zajedno sa svojom devojkom Jelenom Lalom Volf po čijem imenu sam kolekciju nakita i nazvala Lalla - priča Milena koja ovih dana promoviše novogodišnju kolekciju ukrasa za kosu.

izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin