Ja imam talenat: "Srpska Suzan Bojl" oduševila žiri i publiku

Ja imam talenat: "Srpska Suzan Bojl" oduševila žiri i publiku

Autor: | 08/01/2013

0


Predbožićno izdanje emisije "Ja imam talenat" obeležeili su mlađa, srpska verzija Suzan Bojl i par iz Kučeva.
Veče su otvorili članovi "Brazilskog kulturnog centra" iz Beograda koji su se predstavili tradicionalnim brazilskim plesovima, kapoerom i makuleleom. Oduševljen onim što su pokazali, Ivan Bosiljčić im je čak "konfiskovao" jedan instrument. Ivan Tasovac je sasvim neočekivano dobio svoj portret koji je nacrtao jedan Daroviti Nišlija Luka, što ga ipak nije smekšalo da mu omogući prolazak u 40 najboljih.
Videli smo i najstariji ženski bend simpatičnih Slovakinja koje sviraju na originalnim "meškama", kao i najstariji muški bend "Melodiju" čije ste članove možda čuli u Knez Mihailovoj.
Katarina Kovačević zadivila je pesmom "I Dreamed A Dream" iz "Jadnika" sa kojim se čuvena škotska domaćica Suzan Bojl proslavila u britanskom "Talentu".
"Da nisi toliko lepa, rekao bih da si naša Suzan Bojl", rekao je Bosiljčić.
I Bora Dugić je dobio svog naslednika, majstora na fruli, a posle još jedne talentovane pevačice Tasovac je najavio veliki derbi klupskih pevačica u ovogodišnjim polufinalnim emisijama.
Simpatični student iz Meksika Omar Eskobar nasmejao je i oraspoložio sve prisutne u "Narodnom pozorištu", ali mu to nije bilo dovoljno da od žirija dobije tri “da”. Po prvi put smo imali prilike da čujemo i “beloušejk”, izvođenje rok i hevi-metal numera na harmonici, a EKV i “Iron Maiden” na harmonici
iznenadili su čak i vrsne muzičke poznavaoce poput Ivana Tasovca.
Posle četiri sezone Tasovac je napokon otkrio svoju slabost, ni manje ni više do rep muziku, a Bosiljčić samo da je slab na krempite, pa makar one bile i tuđe.
Aleksandra i Nemanja, simpatični par iz Kučeva dobili su stojeće ovacije od žirija posle izvođenja najvećeg hita benda “Four Non Blondes”, pesme “What’s Going On” i na najlepši način završili osmu epizodu šou programa “ Ja imam talenat”.


izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin