Miloš Biković u Rusiji na -30 snima "Sunčanicu"

Miloš Biković u Rusiji na -30 snima "Sunčanicu"

Autor: | 04/01/2013

0

Miloša Bikovića ćemo od 13. januara gledati ponovo u ulozi Tirketa u novim epozodama serije „Montevideo, bog te video”. Za „24 sata” Miloš otkriva kakva je druga strana popularnosti i šta će mu nedostajati dok u Rusiji bude snimao sa Nikitom Mihalkovom.
- Nažalost, nemam zajedničkih scena sa Daninom u ovom delu koji se odnosi na putovanje, tako da je naš odnos na daljinu, ali videće gledaoci sami kako to izgleda. Još nisam video nove epizode serije i voleo bih kada bi sada Dragan Bjelogrlić okupio celu ekipu u svojoj kancelariji, pa da nam pusti da pogledamo seriju. Mislim da neće biti vremena za to. Inače, neću biti tu kada se bude emitovao serijal, idem u Rusiju gde počinjem snimanje filma “Sunčanica” Nikite Mihalkova, ali moći ću da pratim preko internet portala - kaže Miloš Biković.
Pitali smo ga plaši li se ruske hladnoće i šta će mu nedostajati dok bude radio sa najpoznatijim ruskim režiserom.
- Više se ne plašim hladnoće, pošto, kada sam bio na probi bilo je -30 stepeni i to nije strašno, ali kad dune vetar, bole te kosti i lobanja. Nedostajaće mi ljudi, iako smo mi jako slični narodi i već sam stekao tamo prijatelje i super mi je s tom ekipom. Ipak, nedostajaće mi moji ljudi, porodica, devojka i pas.
Biković je na vreme naučio kako da se nosi s popularnošću.
- Glumom sam počeo da se bavim kada sam imao 13 godina i prolazio sam kroz razne faze, pa i da se uobrazim, da mislim da sam uspeo u životu i slično. Ipak, vrlo brzo pedagozi to sankcionišu, pa sam tako zahvaljujući Nenadu Nenadoviću koji je prvi počeo u njegovoj školici glume da sankcioniše, naučio da to ne treba tako. Kasnije kada sam počeo da istražujem duhovnu filozofiju i psihologiju i shvatio sam da je ta gordost, samo obmana koja otežava čoveku život. Ako umisliš da si nešto mnogo važan i da si uspeo, a svi smo mi jednaki pred licem Božjim - zaključuje Miloš Biković.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin