Bojana Stojković: Praznici u društvu najmilijih

Bojana Stojković: Praznici u društvu najmilijih

Autor: | 01/01/2013

0

Pobednica rijalitija „Prvi kuvar Srbije“, voditeljka Bojana Stojković sa posebnom radošću slavi Novu godinu i Božić otkako je postala majka sada sedamnaestomesečnog Lava. Ova atraktivna dama već je ukrasila svoj dom čemu se njen mališan posebno obradovao.
- Lav je još mali da bi mogao da shvati značaj praznika, ali kao i svako dete voli šarenilo u kući, tako da su mu jelka i ukrasi veoma interesantni. Pošto sam odrasla u inostranstvu, Nova godina mi ne znači mnogo, više se radujem Božiću i želim da to prenesem i na svog sina - počinje priču za magazin "Hello!" Bojana.
- Ove godine sa suprugom Vladimirom i našim sinom Lavom proslavićemo Božić u domu mojih roditelja jer se moja majka svake godine potrudi da pripremi izvrsnu gozbu. Ja sam do sada samo jednom spremala trpezu za taj praznik, u vreme kada sam sa suprugom živela u Lisabonu. Ukoliko zbog muževljeve karijere ponovo budemo živeli u inostranstvu svakako ću to ponoviti, a do tada ćemo uživati u specijalitetima moje majke.
Kraj godine lepa dama će pamtiti po pobedi u rijalitiju „Prvi kuvar Srbije“, ali i po novom angažmanu na televiziji. Naime, odnedavno je počela da radi kao jedan od voditelja emisije „Modna policija“ na televiziji „Pink“.
- Što se tiče mog učestvovanja u „Prvom kuvaru Srbije“, moram da kažem da se ni najmanje nisam nadala pobedi. Živim sama od punoletstva i već tada sam počela da učim da kuvam, najčešće sam pripremala hranu dok sam sa suprugom živela u Mančesteru. Tamo smo imali lepu kuću sa ogromnom kuhinjom i rado sam je koristila. S velikom ljubavlju kuvam za ukućane, a posebno mi je važno da se naš sin zdravo hrani, te na izbor namirnica veoma obraćam pažnju - iskrena je Bojana koja naglašava da ju je pobeda iznenadila.
- Moram da priznam da me je pobeda obradovala, ali više se ponosim time što sam uspela da pobedim sebe i da ostanem do kraja rijalitija. Bilo je mnogo kriznih trenutaka kada sam razmišljala da odustanem, međutim, izdržala sam. Inače, ne mogu da se pohvalim čvrstim karakterom, tako da sam češće odustajala od svojih ciljeva nego što sam se borila za njih - objašnjava supruga fudbalera Vladimira Stojkovića i dodaje da joj novi televizijski angažman ne oduzima mnogo vremena i da je taj posao idealan za svaku majku.
- Angažman u emisiji „Modna policija“ veoma mi se dopao, ranije sam je gledala na inostranim kanalima i uvek sam uživala. Snimanja imamo jednom nedeljno, tako da mi to ne oduzima mnogo vremena i mogu da uskladim obaveze prema detetu. Pripremu za svaku novu epizodu radim od kuće, što mi znatno olakšava posao, a trudim se da uvek prikupim što interesantniji materijal kako bi gledaocima bilo što zanimljivije.
Zgodna crnka poslednjih nedelja ima razlog više za osmeh na licu jer se njen suprug, golman „Partizana“ Vladimir Stojković oporavio od povrede koju je u oktobru zadobio na utakmici njegovog kluba protiv „Javora“. Tada je polomio ključnu kost, ali je uspeo da sanira sve zdravstvene probleme.
- Vladimir se već oporavio, počeo je da ide na treninge, a početkom naredne godine sa svojim timom otići će i na pripreme i biće spreman da se vrati na teren - zaključuje Bojana.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti