Venčanja koja su obeležila 2012. godinu u Srbiji i svetu (Foto)

Venčanja koja su obeležila 2012. godinu u Srbiji i svetu (Foto)

Autor: | 31/12/2012

0

Poslednji dan 2012. godine iskoristićemo da se podsetimo venčanja poznatih na domaćoj i stranoj javnoj sceni koja su privukla veliku pažnju medija.
Bračne zavete sa svojim partnerima ove godine razmenile su voditeljke Jelena Helc, Bojana Vujadinović i Danijela Jankov, a Hello! magazin vam je doneo ekskluzivne fotografije sa venčanja njihove koleginice Jovane Janković i pevača Željka Joksimovića. Poznato televizijsko lice Slavko Beleslin do oltara je odveo Ivu Šiđanin, a njegov kolega Ognjen Amidžić supermodela Danijelu Dimitrovsku.


Pred sam kraj godine udala se i pevačica Anabela Bukva, a na večnu ljubav jedno drugom su se zakleli Milena Vučić i Nikola Burovac. Na ludi kamen su stali i košarkaši Uroš Tripković i Novica Veličković, fudbaler Marko Jovanović kao i pevači Dejan Matić i Marko Kon. 

Ekskluzivni izveštaj sa venčanja Džesike Bil i Džastina Timberlejka mogli ste da vidite samo u magazinu Hello!, a svoje veze brakom su krunisali Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, En Hatavej i Adam Šulman, Natali Portman i Bendžamin Milpej, Holi Valens i Nik Kenedi, Dru Barimor i Vil Kopelman, a pred sam kraj godine za Neda Rokenrola udala se glumica Kejt Vinslet.

Tekst: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti