Ivan Petrović: Nedostajaće mi druženje u "Prvom glasu Srbije"

Ivan Petrović: Nedostajaće mi druženje u "Prvom glasu Srbije"

Autor: | 31/12/2012

0


Sedmo finalno veče muzičkog šou programa “Prvi glas Srbije” završilo se eliminacijom Ivana Petrovića iz Čačka. U večeri koja je bila inspirisana nekim od najpoznatijih domaćih i stranih filmskih muzičkih tema, publika je u duel, pored Ivana, poslala i Zorana Stanića. Žiri opet nije bio zadovoljan voljom „glasača“. Ivan je nakon ispadanja rekao da je tako nešto naslutio:
- Predosećao sam da ću ispasti ali Zoki je mlađi i napreduje iz dana u dan. S druge strane, to mi je cimer, u super smo odnosima i jedan od najpozitivnijih i meni najgotivnijih likova. Zaslužio je da prođe dalje jer je kvalitetan pevač. On je, po mom mišljenju, u top tri - kaže Ivan i dodaje da on već ima nešto iza sebe i da su ostali pevači, koji nemaju muzičkog iskustva, zaslužili šansu da dalje napreduju kroz šou.
Ivan je zadovoljan svojim nastupom ali i celokupnim učešćem u Prvom glasu, a na pitanje šta će mu najviše nedostajati, odgovorio je:
- Nedostajaće mi druženje!Mislim da smo super ekipa, divno se družimo. Zavoleli smo se u specifičnim uslovima. Nedostajaće mi sve vezano za adrenalin oko spremanja pesama, koreografije, cela dinamika. Tempo je veoma jak. Finalistima će, definitvno, biti potreban psihički mir da izguraju šou i ja im to želim.
Ivan kaže da mu je učešće u Prvom glasu donelo mnogo toga, da ljudi čuju i vide jednog operskog pevača u potpuno drugom izdanju ali i da isto tako promoviše svoju profesiju:
- Ovo su dva najbolja meseca u mom životu. Kad bih inače imao priliku da nastupam u šou programu koji prati preko dva miliona ljudi, da radim sa profesionalnim producentima, ljudima koji spremaju koreografije? - zaključio je Ivan Petrović.

 

Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti