Čitaoci portala hellomagazin.rs izabrali najlepšu naslovnicu u 2012. godini!

Čitaoci portala hellomagazin.rs izabrali najlepšu naslovnicu u 2012. godini!

Autor: | 31/12/2012

0

Na kraju svake kalendarske godine sumiraju se utisci, a mi smo vas, dragi naši čitaoci, pozvali da ocenite naš rad koji smo u prethodnih godinu dana brižljivo spremali za vas. Redakcija magazina Hello! pozvala vas je da izglasate najlepšu naslovnu stranu u godini koja je za nama i posle dvonedeljnog glasanja pred vama su naslovnice koje su vam se najviše dopale!
Prvo mesto zauzela je naslovna strana broja 256 koju krase dve najveće muzičke zvezde u Srbiji - Ceca Ražnatović i Zdravko Čolić sa 8.526 vaših glasova.

Naslovna strana broja 245 sa koje se smeše prvi teniser sveta Novak Đoković i njegova partnerka Jelena Ristić zauzela je drugo mesto sa osvojenih 7.328 glasova.

Hello! broj 214 izašao je na Dan zaljubljenih, a ovu naslovnu ukrasili su mlada pevačica Katarina Živković i njen emotivni partner Branislav Janković, a vi ste im poklonili 6.825 glasova što je bilo dovoljno za treće mesto na našoj listi.

Ekskluzivna fotografija sa Maldiva i venčanja Jovane Janković i Željka Joksimovića našla se na naslovnici broja 212, a sa osvojenih 5.540 glasova zauzela je četvrto mesto.

Još jedna ekskluziva i još jedno venčanje, ovog puta svetskih zvezda Džesike Bil i Džastina Timberlejka, vam se izuzetno dopalo i sa prikupljenih 5.276 glasova ova naslovnica našla se na petom mestu naše liste.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti