Danina Jeftić: Nestrpljiva da postane majka

Danina Jeftić: Nestrpljiva da postane majka

Autor: | 29/12/2012

0

- Srećna sam i zaljubljena - rekla je nasmejana Danina Jeftić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće i koja je pažnju publike privukla ulogom u seriji „Pare ili život“, ali je zablistala u filmu “Montevideo, Bog te video” i seriji “Budva na pjenu od mora”.
- Još ne znam pol deteta. Neka još malo sve bude neizvesno pa ćemo videti da li će biti dečko ili devojčica. Bitno je da je živo i zdravo - kaže trudnica koja izgleda bolje nego ikada.
Iako za žene u blagoslovenom stanju važi nepisano pravilo da su pomalo zahtevne i razmažene, Danina za sebe tvrdi suprotno.
- Uopšte nisam takva. I dalje radim i apsolutno mi ništa ne pada teško. Veoma mi prija posao, pa zato i dalje igram u predstavama, ali polako završavam sa ulogama koje zahtevaju veći fizički napor na sceni. Igraću i snimaću sve dok mi se baš ne vidi stomačić, a onda ću se pripremiti za porođaj i za moju najlepšu ulogu u životu - ističe buduća majka.
Zanimljivo je da se premijera drugog dela filma “Montevideo, Bog te video” planira baš za period kada bi Danina trebalo da se porodi.
- Biće to stvarno veselo i jedva čekam. Mislim da je trudnoća, a kasnije i porođaj, nešto zaista fantastično u životu svake žene. Biti majka je za mene najvažnija stvar u životu. Sve ostalo u vezi trudnoće su slatke muke koje morate da podnesete zbog deteta koje dolazi na svet. Jedva čekam taj događaj, ali za sada uživam u trudnoći - ističe glumica.
Zanimalo nas je i da li će nakon porođaja ipak reći sudbonosno „da“ izabraniku svoga srca, producentu Aleksandru Kukanjcu.
- Da, ali toliko o tome - izjavila je šarmantna glumica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti