Mario Baloteli tuži Rafaelu Fiko

Mario Baloteli tuži Rafaelu Fiko

Autor: | 28/12/2012

0

Popularni fudbaler Mario Baloteli sprema tužbu za svoju bivšu devojku Rafaelu Fiko, pošto ga je javno kritikovala kako je neodgovoran otac. Dvadesetdvogodišnji Mario kontaktirao je svoje advokate, jer želi da uputi tužbu dve godine starijoj Rafaeli koja mu je početkom decembra rodila kćerku Piju.
- Mario je neodgovoran, nije zainteresovan ni za šta. Planirali smo venčanje, ali je to propalo. Ne znam zašto se tako ponaša - rekla je Fiko u intervjuu za jedan italijanski magazin i dodala "kako nije dao ni evro za dete".
Ova njena izjava, pokrenila je njihovo prepucavanje preko novina. Baloteli je odmah demantovao njene tvrdnje u sportskom časopisu "La Gazzetta Dello Sport".
- Odlučio sam da reagujem zbog izajava Rafaele Fiko, jer smatram da postoji granica za sve i ja neću da tolerišem da me neko vređa i lažno optužuje. Kontaktirao sam svoje advokate i oni će preduzeti sve kako bi odbranili moju čast. Upozoravam Rafaelu da će mi platiti odštetu za sve komentare koje dala za medije - pisalo je u Balotelijevom saopštenju.
U priču su se uključili i njegovi roditelji, koji su ga javno podržali.
- Naš sin nije neodgovoran kako ga je opisala. Ona samo želi medijsku pažnju i sve što kaže su laži. Zašto mu nije rekla ranije za dete i zašto je to prvo rekla medijima - kritikovali su Rafaelu njegovi roditelji.
Po italijanskim medijima se šuška da je magazin za koji je novopečena majka dala intervju, poprilično platio kako bi ona pokazala dete po prvi put javnosti.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti