Serija “Zvezdara” od 1. januara na RTV Pink

Serija “Zvezdara” od 1. januara na RTV Pink

Autor: | 24/12/2012

0

Prva epizoda nove domaće dramsko-humorističke serije “Zvezdara” biće premijerno prikazana u okviru novogodišnjeg programa 1. januara 2013 na RTV Pink.
Serija “Zvezdara” je priča o Beogradu danas, kroz brojne zanimljive likove koji kriju svoje neobične porodične i lične priče, začinjena finim humorom i satirom o vremenu u kome živimo.
Serija je namenjena celoj porodici a scenario i režiju potpisuje doajen televizijske režije Dragoslav Lazić poznat po brojnim antologijskim serijama koje se decenijama repriziraju sa podjednakim uspehom: “Muzikanti”, “Građani sela Luga”, “Ljubav na seoski način”…koji ovim projektom obeležava 50 godina umetničkog rada.
Dragoljub zvani Dragi (Nenad Ćirić) je fini porodični čovek koji drži do tradicionalnih vrednosti i obraza i veoma sluša svoju suprugu Eli (Gorica Popović) ali kada mu zet Bogdan, političar u usponu (Siniša Ubović) predloži da uđe u politiku njegova shvatanja i poštenje biće stavljeni na veliki test.
Tri lepotice, tri sestre Vera (Mirka Vasiljević), Nada (Anita Todorović) i Dana (Dragana Mićalović) su po izgledu slične ali po karakteru veoma različite. Najstarija Nada je pragmatična i životno mudra, udata za Bogdana, političara, nema velike škole ali zna kako da sebi omogući lep i lagodan život. Za razliku od nje Vera živi u oblacima, nemirnog je duha i zaljubljive prirode a najmlađa Dana, tinejdžerka preokupirana je sobom i vlastitom slikom u ogledalu. Uz njih tri brat Gagi (Stevan Pijale) živi kao miljenik svih.
Kada porodica dođe na svečano useljenje kod Nade i Bogdana iz prijateljske, tople i vesele atmosfere isplivaće porodične nesuglasice i problemi. Kako će ih dočekati Nada koja od recepata zna samo onaj za masku za lice i zet političar koji dolazi kući samo za državni praznik saznaćete u prvoj epizodi serije.
Uz Simiće, upoznaćete i Rajkoviće koji na Zvezdari vode život poput onog koji su vodili u Šumadiji dvadeset godina unazad pre nego što će se doseliti u prestolnicu. Probleme sa parama i kreditom Žile (Janoš Tot) leči jednom ljutom na prazan stomak ali kada mu njegova brižna žena Anđa (Vesna Čipčić) umesto rakije sipa kamilicu nastaju “ozbiljni problemi”…
Stojan zvani Stenli (Branislav Lečić) je stari beogradski šmeker koji je veliki deo svog života proveo u Nemačkoj ali je ipak odlučio da se vrati u Srbiju i otvori elitni restoran kako bi u Srbiju doveo malo Evrope i evropskih standarda. Stenli je dobar i drag čovek koji ima lepu mladu ženu (Zorana Bečić) ali ipak ne može da odoli ni drugim ženama jer kako sam kaže “ne može čovek svakog dana da jede baklave”. Stole juri za Verom koja ga koristi a kada se pojavi plavuša anđeoskog lica (Dragana Turkalj) sa legitimacijom bankarske službenice iz kreditnog odeljenja u restoranu nastaje velika pometnja.

Izvor: Pink

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin