Roni Vud i Sali Hamfiz: Tajno venčanje u Londonu

Roni Vud i Sali Hamfiz: Tajno venčanje u Londonu

Autor: | 22/12/2012

0

Roni Vud i njegova i njegova 34 godine mlađa verenica, pozorišna i televizijska producentkinja Sali Hamfiz izgovorili su juče sudbonosno da na tajnoj ceremoniji u pentahausu na osmom spratu hotela "Dorčester" u centralnom Londonu. Rod Stjuart bio je mladoženjin kum, a venčanju je prisustvovao najuži krug porodice i prijatelja.
Par je blisato od sreće. Gospođa Stjuart, tridesetjednogodišnja Sali Hamfiz izgledala je sjajno u jednostavnoj beloj haljini, dok je muzičar za ovu posebnu priliku odabrao crno odelo.

Rod Stjuart, koji je bio Ronijev kum na venčanju, u hotel je stigao u društvu svoje supruge Peni Lankaster. Na ceremoniji su bila i deca Ronija Vuda, najstaiji sin Džesi Vud sa svojiom suprugom Fern Koton, sin Tajron i kćerka Lea Vud, a među slavnim gostima, pojavio se i Pol Makartni sa suprugom Nensi Ševel.
Novopečeni supružnici napustili su proslavu u večerenjim satima, kada su fotografi zabeležili i njihov prvi bračni poljubac.

Velika razlika u godinama između njih često je bila tema medija, a Sali je otkrila kako njih dvoje i pored toga sjajno fukncionišu.

- Postoji veliki jaz u godinama. Volela bih da je drugačije, ali razlika postoji. Ipak, možda sam ja malo starija, a Roni malo mlađi u svom srcu od svojih godina - rekla je ona.
Roniju Vudu je ovo treći brak. Prvi brak sa Krisi Findlej trajao je od 1971. do 1978., dok je drugi sa suprugom Džo okončan prošle godine.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti