Vladimir Stanojević: Zaljubljeni džentlmen

Vladimir Stanojević: Zaljubljeni džentlmen

Autor: | 20/12/2012

0

Uvek nasmejani voditelj televizije „Pink“ Vladimir Stanojević pleni optimizmom kojim zrači, a brojni gledaoci u njegovom društvu započinju dan. Posle više televizijskih angažmana poslovnu afirmaciju stekao je upravo u "Jutarnjem programu" gde je dobar domaćin i gledaocima prenosi pozitivnu energiju da vedro, baš kakav je on, započnu dan. Ovaj ambiciozni mladić je zaista srećan jer radi posao koji voli i ima stabilnu vezu sa devojkom Minom. Osim toga, okružen je prijateljima i porodicom, a rodni Trstenik je ponosan na njegov uspeh.
- Osećam da sam se ostvario na svim poljima. Imam stabilnu emotivnu vezu, devojku pored sebe koja mi u potpunosti odgovara, sa kojom delim lepe i one manje lepe trenutke. Bitno mi je da me osoba sa kojom sam ne opterećuje i da uživamo u vremenu koje provodimo zajedno. Mina je upravo takva, privuklo me je njeno ponašanje, njen stav, ambicija da se ostvari na svakom polju. Naravno, osvojila me je i izgledom jer ne znam za lepšu i privlačniju devojku od nje. Potiče iz normalne porodice, lepo je vaspitana i najbolji je student na fakultetu. Imao sam sreću da upoznam takvu osobu, jer je to danas prava retkost.
Kada se dvoje mladih ljudi poput Vladimira i Mine vole, pitanje koje se samo nameće je da li uskoro planiraju zasnivanje porodice.
- Naravno da planiram porodicu. Osobu sa kojom pričam o tome sam našao, ali život je pred nama. Mina je na završnoj godini fakulteta i trebalo bi da se profesionalno ostvari, pre nego što porodica i porodične obaveze dođu na red. Volim decu i kada odem u rodni Trstenik, uživam u trenucima koje provedem sa mojom sestričinom Lenom. Naravno, voleo bih da i ja imam decu, ali još je rano za taj korak.
Voditeljski posao podrazumeva mnogo obaveza, a Vladimirova pojava privlači pažnju devojaka, pa mu veoma znači što njegova izabranica ima razumevanja.
- Nema potrebe za ljubomorom. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo Mina je znala da je oko mene često mnogo devojaka i da posao kojim se bavim ne trpi ljude koji imaju ljubomorne partnere, jer se u takvim okolnostim ne može biti opušten. S druge strane, ja imam puno poverenje u nju, jer sa njom imam sve o čemu sam maštao.
Zaljubljeni par se raduju predstojećim praznicima jer planiraju romantično putovanje ukoliko to Vladimirove obaveze dozvole.
- Već tri godine uspešno vodim vikend izdanje "Jutarnjeg programa" na televizji "Pink". To je specifičan i dinamičan televizijski format i podrazumeva ustajanje u pet ujutru, na šta sam se nekako navikao. Pošto uživam u svom poslu, ništa mi ne pada teško. Otkako sam sa Minom mnogo se radujem svakom slobodnom trenutku koji mogu da provedem sa njom. Planiramo da deo predstojećih novogodišnjih praznika provedemo u Istanbulu ili Atini, još nismo odlučili.

Izvor: Life Content, Jelena Vlahović

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin