Novak Đoković: Druženje sa fanovima na društvenim mrežama

Novak Đoković: Druženje sa fanovima na društvenim mrežama

Autor: | 20/12/2012

0

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je ćaskao sa obožavaocima i između ostalog rekao da mu nedostaje igranje za reprezentaciju i najavio najjači sastav za meč protiv Belgije u Dejvis kupu. Novak je najavio novi "rendez-vous" sa obožavaocima za četvrtak u 20 časova. Zagrejavala se atmosfera na društvenim mrežama, Nole je pozivao fanove da mu se pridruže u druženju, da mu postavljaju pitanja...
Stotine i stotine pitanja stizala su iz minuta u minut na njegovoj zvaničnoj veb stranici, kao i na Fejsbuku i Tviter stranici. Ali, oko 20 časova, Nole se uključio u novo uživo javljanje. Iz Monte Karla je stiugao ton, ne i slika.
- Izgleda da ova frka oko smaka sveta utiče i na sliku. Pokušavam da pronađem način da vidim sebe i da shvatim da li i vi mene vidite - rekao je Novak, pre nego što je nestao i tonski.
Posle pola sata popularni Nole se ponovo javio.
- Da,da to, oh, konačno! Ljudi moji, izvinjavam se na kašnjenju i tehničkim problemima. Verovatno je smak sveta uticao na ove probleme. Ali, prebrodili smo i ovo! Ni smak sveta ne može da nas zaustavi da budemo zajedno! - rekao je najbolji teniser sveta kada je otklonio sve tehničke probleme.
Dok je Novak vraćao tehniku "u život" na "četu" je bilo vrlo živo. Javljali su se njegovi obožavaoci iz celog sveta, a jedan je imao duhovitu opasku na probleme tenisera sa tehnologijom: "Tehnologija vs Nole 6:0, 6:0".
Novak nije zaboravio da čestita slavu sveti Nikola, najveću slavu u Srba, potom je svima poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike, zdravlja i sreće. A onda je još jednom prokomentarisao ono što je okupiralo svet poslednjih dana - najavljenu kataklizmu, smak sveta.
- Nadam se da ćete svi preživeti sutrašnji dan. Ja ne verujem u smak sveta, mislim da je to je sve medijska propaganda, ali, naravno svako ima pravo da veruje u šta želi - rekao je Đoković.
Odgovarajući na pitanja obožavalaca, Novak je između ostalog rekao da razmišlja o tome da jednog dana napiše knjigu, ali smatra da još nije vreme za to, ponovio je da se najopuštenije oseća na Kopaoniku, u Beogradu i u Monaku, da mu je Alberto Tomba bio omiljeni skijaš i jedan od sportskih idola i inspiracija, da voli da gleda filmove sa Robertom de Nirom, Metom Dejmonom, Leonardom Dikaprijem...
Na sada već čuvene priče o magarećem siru Novak se nasmejao.
- Zašto toliko volim magareći sir? Hahahahaha, ali ja nikad nisam probao taj sir! Cela ta priča iznenadila je i mene i mog oca. To sve nije istina. Nije istina da smo kupili magareći sir iz celog sveta. Predstavnici farme koja u Srbiji proizvodi taj sir posetila je naše restorane ("Novak") i predložila saradnju. Videćemo...
Bilo je i nekoliko teniskih pitanja.
Jedno od najzanimljivijih bilo je da li će u 2013. godini igrati za Dejvis kup reprezentaciju Srbije.
- Plan je da igram. Jako sam uzbuđen što igram za reprezentaciju, ali u poslednje dve godine nisam imao mnogo prilika da igram. I nedostaje mi. U kontaktu sam sa svim reprezentativcima, naravno, i svi imaju veliku želju da se ponovo okupimo i igramo za Srbiju. Optimističan sam da će se to ostvariti već u februaru protiv Belgije - rekao je Đoković.
Antonela Kristal iz Argentine pitala ga je kako je to kad igraš protiv prijatelja?
- Nije lako - odgovorio je Novak i nastavio:
- Pokušavate da budete profesionalac i ostanete fokusirani na meč. To isto pokušava i vaš prijatelj sa druge strane mreže. Iako privatno, van terena, delite mnogo toga, na terenu je drugačije i mislite samo na pobedu.
Novu godinu provešće u društvu Ane Ivanović. Novak će od 27. do 29. decembra igrati na turniru u Abu Dabiju, a potom, 30. decembra odlazi u Pert. Poslednjeg dana ove godine igraće meč u okviru Hompan kupa, na kojem igra i Ana Ivanović, a novogodišnju noć dočekaće sa svojim timom i srpskom teniserkom.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin