Vanja Milačić: Srećna majka i uspešna glumica

Vanja Milačić: Srećna majka i uspešna glumica

Autor: | 14/12/2012

0

Lepa Crnogorka sa stalnom adresom u prestonici Srbije, glumica Vanja Milačić trenutno prolazi kroz  veoma plodonosan životni period. Osim što sa uspehom igra u brojnim predstavama beogradskih pozorišta, tridesetpetogodišnjakinja zanosnog izgleda svake nedelje svojim duhovitim opaskama zabavlja televizijsku publiku. Naime, ona je jedna od četiri glumice koje igraju u skečevima "Check in" u okviru poznate emisije "Vip room", koja se emituje na televiziji "Pink". Vanja u braku sa poznatim advokatom Božom Prelevićem ima dvoje dece. Srećna porodica nedavno se preselila u novi životni prostor, kojim je oduševljena. Stan je uredio i potpuno opremio njen suprug, što je priredio kao iznenađenje njoj i deci.
Majka trogodišnjeg Lazara i godinu dana starije Ksenije za magazin "Hello!" prvo govori o zabavnom televizijskom formatu koji se emituje na televiziji "Pink".
- Iako emisija "Check in" izgleda kao da se sve dešava krajnje spontano, taj televizijski format je sve samo ne spontan. Iza svakog snimajućeg dana stoje dani probanja i vežbanja da bi gledaocima sve izgledalo nonšalantno. Princip rada je isti kao na bilo kom drugom projektu. Koleginice sa kojima radim na skečevima dugo poznajem i bliske smo prijateljice. Igramo zajedno u predstavi Svici u "Ateljeu 212" - kaže Vanja i ističe da bi bilo lepo da skečevi koji se emituju u emisiji "Vip room" prerastu u nešto veće.
- Nas četiri bismo jako volele da ovo preraste u samostalni projekat, u jedan dobar sitkom koji bi mogao da ugosti mnoge poznate ličnosti iz Srbije i regiona. Imamo veliki potencijal i želju.
Iako je vrlo zaposlena u teatru, a uskoro će zaigrati i na velikom platnu u projektu o kome ne može još ništa da otkriva, umetnica raskošnog talenta posvećena je majka i supruga. Nedavno se sa porodicom uselila u novi životni prostor, koji je njen suprug Božo Prelević renovirao po sopstvenoj zamisli, i uređenjem enterijera iznenadio sve članove porodice. Vanja ističe da su njihova deca lepo prihvatila promenu vrtića koji pohađaju.
- Preselili smo se u lepši stan koji je veoma svetao i prijatan. Mališani su promenili vrtić i, na moje veliko iznenađenje, ta adaptacija je prošla bez ijednog problema. Naš novi životni prostor je bio samostalni projekatmog muža. Potrudio se da iznenadi mene i decu i u tome je uspeo. Stan je ispunjenje svih mojih snova, baš kao što je to i moj suprug - zaključuje nadarena glumica.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još