Nina Janković promoter Galaxy S III Mini telefona

Nina Janković promoter Galaxy S III Mini telefona

Autor: | 14/12/2012

0

Povodom predstavljanja novog Samsung Galaxy S III Mini mobilnog telefona, održana je velika Samsung promotivna žurka u klubu "Mixer House". Kompanija Samsung Electronics je za ovo specijalno veče pod sloganom "Mini Thing Big Gig", za sve ljubitelje tehnologije i dobrog provoda pripremila brojna iznenađenja i dobru zabavu. Nastupile su vrhunske zvezde house muzike "The Shapeshifters", "Prok&Fitch", "Audiowhores", kao i domaći DJ-evi Pookie i Girly Night, a među mnogobrojnim gostima bila je i glumica Nina Janković, zvanično lice Samsung Galaxy SIII Mini telefona, namenjenog mladim i energičnim ljudima koji žele praktičan smart telefon.

GALAXY S III Mini je kompaktna verzija vodećeg smart telefona GALAXY S III. Ovaj model ima odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III. Sve ovo je spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča.

GALAXY S III Mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III Mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III. Minimalistički zaobljeni okvir ovog modela pruža izuzetno prirodan osećaj, a takav utisak ostavlja i ekran, teme za displej i melodije zvona. Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža fantastičan doživljaj gledanja multimedijalnih i internet sadržaja u blistavim i kristalno jasnim bojama. Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics, Ltd. je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom od 143.1 milijardi dolara u 2011. godini. Zapošljava približno 227.000 ljudi u 203 predstavništva širom 75 zemalja.Kompanija se sastoji od dve odvojene organizacije koje koordinišu rad devet glavnih nezavisnih poslovnih jedinica.To su organizacija Digitalni mediji i komunikacije, koja obuhvata kompaniju za vizuelni displej, kompaniju za mobilne komunikacije, kompaniju za telekomunikacione sisteme, kompaniju za digitalne uređaje, kompaniju za informacione tehnologije i kompaniju za digitalni Imaging, kao i organizacija Rešenja za uređaje, koja obuhvata kompaniju za memorije, kompaniju za LSI sisteme adaptera i kompaniju za LED ekrane. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još