Sergej Ćetković: Strog sa osmehom na licu

Sergej Ćetković: Strog sa osmehom na licu

Autor: | 12/12/2012

0

Poznati pevač Sergej Ćetković nedavno je snimio spot za novu pesmu „Još volim te“ i na taj način najavio svoj novi album koji će izaći naredne godine. Stameni Crnogorac i ponovo je autor muzike i teksta, a u saradnji sa svojim kreativnim timom odlučio je da kompoziciju ovog puta ekranizuje u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, u društvu mnogobrojnih fanova. 
- Danas je video-produkcija veoma važna jer se muzika podjednako i gleda i sluša. Razvoj tehnologije nam diktira tempo, pri čemu mislim na kvalitet slike, ali i dalje smatram da su muzika i priča najvažniji. Volim živopisne i interesantne lokacije, prometne ulice, ljude. Čim uključite kamere na takvim mestima, sve dobije drugačiju boju i izgleda fantastično - kaže Sergej koji je snimanje spota poverio dugogodišnjem saradniku Aleksandru Kerekešu, a prilikom rada su korišćene najsavremenije kamere.
Osim što će uskoro plasirati novu pesmu, ovaj popularni tridesetšestogodišnjak priprema i niz koncerata širom regiona, dok će publika u našoj zemlji imati priliku da ga sluša polovinom decembra u Novom Sadu i u beogradskoj "Kombank areni" na "Dan zaljubljenih".
Pored brojnih uspeha na poslovnom planu, poznati muzičar ima mnogo razloga za slavlje i kada je reč o privatnoj sferi jer je njegova porodica pre dva meseca postala bogatija za još jednog člana. Naime, pošto su Sergej i njegova supruga Kristina pre dve i po godine usvojili kćerku Lolu, početkom oktobra usvojili su i petomesečnu devojčicu Milu.
- Oduvek smo želeli veliku porodicu i mnogo dece. Posle dolaska Lole počeli smo da razmišljamo o još jednom detetu, i Mila je stigla u pravi čas. Sada iskustvo koje smo stekli dolaskom prve kćerke primenjujemo na odrastanje druge. Naravno, naše obaveze su sada veće i vidim da je velika razlika kada imate jedno ili dva deteta. U početku nam je bilo neobično, ali uz dobru organizaciju sve može da se postigne - kaže ponosni otac koji tvrdi da njegova starija devojčica pokazuje prve znake ljubomore.
- Lola reaguje i pokazuje znake ljubomore kao i svako drugo dete. Malo smo razgovarali o tome i pripremali je na dolazak novog člana porodice. Ponekad iskaže nezadovoljstvo jer je neko došao na njen teren i preuzeo deo pažnje mame i tate, ali ipak ne da svoju sestru ni za šta na svetu.
Nasuprot ustaljenim stereotipima o Crnogorcima, Ćetković tvrdi da ne spada u muškarce kojima je najveća želja da imaju sina, kao i da se odlično snalazi u svim poslovima oko dece.
- U mojoj porodici se nikad nije razmisljalo na taj način. Najbitnije je njihovo zdravlje, a ne pol. Vrlo sam vezan za svoje kćerke i obožavam ih. Takođe, nisam od onih koji spavaju u drugoj prostoriji kad dođu deca zbog lošeg sna. Želim da uživam u odrastanju svojih devojčica i nije mi teško da ih hranim, kupam, igram se sa njima, pevam im dečje pesmice, koje po potrebi i komponujem - objašnjava markantni pevač koji tvrdi da su kćerke njegov odnos sa suprugom učinile kvalitetnijim.
- Kćerke su u našem odnosu promenile mnogo toga. Osim što su nas oplemenile i dale pravi smisao našem životu, isto tako su nam stavile do znanja da su sada one glavne i da više nema iznenadnih putovanja ili sličnih brzih organizacija - iskren je Sergej koji dodaje da, i pored toga što je razmazio svoje kćerke, po potrebi može da bude i strog roditelj.
- Malo strogoće s vremena na vreme nije na odmet, mada se moja ozbiljnost uvek završi osmehom. Želim da moja deca steknu ljubav i poštovanje kakvo sam i ja stekao prema svojim roditeljima. Nervira me kada vidim bahatu decu. U mojoj porodici bio je dovoljan samo jedan očev pogled da znam da sam negde pogrešio i tu prestaje sva priča. Nisam previše strog, ali moraju da imaju kućno vaspitanje - zaključuje Ćetković.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti