Suzana Mančić: Romantično putovanje za kraj "televizijskog kuvanja"

Suzana Mančić: Romantično putovanje za kraj "televizijskog kuvanja"

Autor: | 10/12/2012

0

Simpatična televizijska voditeljka Suzana Mančić početkom prošle nedelje vratila se sa romantičnog putovanja na kojem je proslavila rođendan. Proslavljena „loto dama“ koja je u javnosti debitovala kao osamnaestogodišnjakinja pevajuću pesmu „Ogledalce, ogledalce“, pedeset šesti rođendan proslavila je u Beču, gde je boravila šest dana.
Autorka autobigrafskog romana „Neukrotivo srce“ neposredno pre nego što je otputovala u austrijsku prestonicu napustila je takmičenje „Prvi kuvar Srbije“.
- Bila sam vrlo umorna i iscrpljena, napustila sam emisiju o kuvanju neposredno pred odlazak u Beč. Zato sam i odlučila da rođendan proslavim bez velike pompe. Bila sam na izmaku snage zbog promocije moje knjige i svakodnevnog kuvanja. Ni šminka više nije mogla da pokrije umor na mom licu. Mislila sam da mi emisija o kuvanju neće uzimati toliko vremena i snage. Ispala sam iz takmičenja i otišla sam sa Simeonom na put. Bila sam u situaciji da biram između finala emisije i boravka u Beču, nisam htela da otkažem putovanje, radovala sam se danu kada ćemo Simeon i ja negde da otputujemo. Imali smo letos veliku krizu u vezi i osetila sam potrebu da sami provedemo neko vreme - za magazin „Hello!“ kaže Beograđanka poznata po vedrom duhu. Dok je boravio u gradu najčuvenijih kompozitora iz prošlosti i sa mnoštvom kulturnih znamenitosti par je obišao poznata istorijska zdanja, bečku šumu, a jedno veče posetili su operu.
- Bili smo na Donicetijevoj operi „Ljubavni napitak“. Obedovali smo u lepim restoranima. Volim bečke hotele koji imaju bogatu tradiciju. Moj rođendan slavili smo u elitnom restoranu božanstvenog hotela „Imperial“. Zanimljivo je da te večeri u restoranu nisam bila jedina koja je proslavljala rođendan. Nas troje je slavilo svoj dan. Tokom večeri je svirao pijanista, a ja sam dobila tortu sa svećicom, kao i izvođenje pesme „Happy birthday“ uz klavirsku pratnju. Simeon mi je priredio iznenađenje i obradovao me je lepim poklonom. Celo veče je bilo kao iz sna, imali smo svečanu večeru sa vrhunskim specijalitetima i šampanjcem posle čega je usledilo divno vino - kaže Suzana koja je sebi kupila malo toga u Beču, jer na putovanjima radije provodi vreme u prijatnim šetnjama i razgledanju grada. Sa kćerkama je rođendan proslavila dan pre nego što je otputovala u Beč, na krsnoj slavi „Aranđelovdan“.
- Sa kćerkama i sestričinom Nevenom, koja živi sa nama, lepim porodičnim ručkom obeležile smo slavu. Ujutru smo sa žitom i slavskim kolačem otišle u crkvu, inače tako volim da obeležim slavu, skromno, ali svečano. Pre mog putovanja sa kćerkama proslavila sam i rođendan - kaže autorka autobiografskog romana koju očekuje predstavljanje knjige u većim gradovima u Srbiji, najpre u Nišu, i Novom Sadu, ali i u regionu, gde je takođe velika zvezda. Sa verenikom, Grkom Simenom Ocomokosom vezu održava čestim međusobnim posetama.
- Dinamika našeg viđanja nikad nije bila problem. Oboje imamo ozbiljnu karijeru i poslove, putovaćemo i posećivaćemo se jer drugačije ne možemo da funkcionišemo - iskrena je Suzana koja se razbolela po povratku iz Beča.
- Razbolela sam se od umora. Sada, pošto sam napustila emisiju o kuvanju, imam dovoljno vremena da se zdravstveno i u estetskom smislu „remontujem“. Iskreno zapostavila sam malo kuću i decu. Sada polako život dovodim u red - završava lepa dama.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin