Ivan Bosiljčić: Nepresušni talenat za zavođenje publike

Ivan Bosiljčić: Nepresušni talenat za zavođenje publike

Autor: | 05/12/2012

0

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Ivan Bosiljčić nebrojeno puta do sada je pokazao svoj talenat da zavede i šarmira publiku. Ipak, u razgovoru za „24 sata” kaže da je za novi mjuzikl „Rebeka”, koji premijeru ima 9. decembra, svoje zavodničke adute sveo na minimum.
- Malo, zaista malo mogućnosti za moje šarmerske sposobnosti. Mogu da kažem da je možda tri odsto melodrame u ovoj predstavi, a 97 trilera. Ipak, verujem da će publika biti oduševljena. Znaćemo to odmah posle premijere - rekao nam je kroz osmeh Ivan Bosiljčić, čijih je (minimum) šest zavodničkih pogleda postalo pravi hit među fanovima.
Ovog puta će ih, izgleda, „trošiti” umerenije nego u svojim drugim ulogama, ali, da ne bude zabune, Bosiljčić će i u ovom „izvlačenju” biti okružen lepim ženama - u režiji Nebojše Bradića igra misterioznog Maksa de Vintera koji dovodi u dvorac novu, mladu suprugu, pri čemu ga još uvek progoni duh njegove prve žene Rebeke...
Ipak, kaže da mu je veći problem bio libreto Silvestera Leveja, iako je u više navrata pokazao da mu je pevanje još jedna od jakih strana.
- Polomili smo se živi da otpevamo partiture. Levajev libreto je izuzetno zahtevan i zaista traži dobru pevačku tehniku. Tekst pevamo na srpskom što je takođe veoma bitno za našu publiku. Ovo je zaista neobično iskustvo. Prvi put sam u pozorištu imao prilike da radim mjuzikl triler - priča Bosiljčić.
U stvarnom životu, uživa u „porodičnom filmu”, a za njega postoje samo dve mlade dame. Ivan je odnedavno otac devojčice Nine, koju je dobio u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević. Na pitanje kako se snalazi u novoj ulozi glumac odgovara:
- Kod kuće je sve u najboljem redu - kratko kaže za „24 sata”.

Izvor: 24 sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin